Πλημμύρα κόσμου στα εγκαίνια του Πέτρου Τατούλη στο Άργος
«Σας καλώ, όλους, όλες και όλους τους Αργολιδείς συμπατριώτες μου να προχωρήσουμε μαζί με την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει σε ένα πολύ φωτεινό μέλλον. Το μέλλον της Νέας Πελοποννήσου.»
  • Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου της «Νέας Πελοποννήσου» στο Άργος.

Ένοιωθα πάντοτε εδώ στο Άργος, αλλά και στο Ναύπλιο την Ερμιόνη, την Επίδαυρο , ότι τούτος εδώ ο τόπος έχει μια δύναμη εσωτερική. 

Λες και μιλάει διαρκώς με κάθε περίοδο της βαθιάς ελληνικής ιστορίας από τα αρχαία μνημεία που ήρθαν στο φως από την σκαπάνη των αρχαιολόγων έως την σκαπάνη των αγροτών μας που καλλιεργούν την πλούσια αργολική φύση. 

Και σήμερα πού πάμε; Γνωρίζω καλά ότι δεν νοιώθουμε πάντοτε περήφανοι Για την κληρονομιά μας. Είναι μεγάλο το βάρος.

Νοιώθουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε παλιές ιστορίες διχασμού, τοξικότητας και πολιτικού οπαδισμού, μακριά από τις σύγχρονες, συμπεριληπτικές, προοδευτικές απόψεις της δικής μας  κοινωνίας που έχει σπάσει τα δεσμά και μπορεί ελεύθερη να πορεύεται στο δικό της μέλλον. 

Έχουμε όμως αφήσει αυτές τις παρέες και τις ιδέες οριστικά στο παρελθόν. 
Γνωρίζω καλά πως αισθάνεστε. Και σας λέω απερίφραστα να μην φοβάστε. Αυτή είναι η δική σας ευκαιρία. 

Η μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο σας. Και σας καλώ, όλους, όλες και όλους τους Αργολιδείς συμπατριώτες μου να προχωρήσουμε μαζί με την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει σε ένα πολύ φωτεινό μέλλον. Το μέλλον της Νέας Πελοποννήσου.