Η αλήθεια είναι πως η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας μιας οικονομίας "τρώγεται", αρκεί κάποιος να είναι στοιχειωδώς οικονομικά εγγράμματος και να διαθέτει ελάχιστη πολιτική σοβαρότητα.
Είμαι εύπιστος, επιρρεπής στη συνωμοσία, στις εξεγέρσεις πρόθυμος, φανατικός μονομανής αφοσιωμένος, ανταγωνιστικός κι εύξαπτος Πρώτος στις συμπλοκές, τους διαπληκτισμούς,τις αντιπαραθέσεις ….ωραίος τύπος αιρετικός Νίκος Μοσχοβάκος,Ωραίος τύπος
Εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, θα δοθεί σε όλους τους πολίτες των κρατών μελών της ΕΕ η ευκαιρία να εκλέξουν τους μελλοντικούς ευρωβουλευτές που θα διατελέσουν τα καθήκοντά τους μέχρι το 2029.
Η Ελλάδα του σήμερα αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, ενώ η κατάσταση της εν γένει, πόρω απέχει από το να χαρακτηριστεί ότι προοδεύει και ότι πορεύεται στον δρόμο της αρετής, της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Οι λέξεις "Ντροπή σου, Ντροπή", που εκτοξεύθηκαν προς την κα Μπακογιάννη - Μητσοτάκη, προήλθε από τη γεμάτη οργή και αγανάκτηση κραυγή του προέδρου της Σερβικής Δημοκρατίας κου Βούτσιτς για τη στάση της ως εισηγήτρια στο θέμα του Κοσόβου.
Πριν από ένα μήνα η χώρα μας πήγε ένα βήμα μπροστά στην πλήρη εφαρμογή της αρχής της ισότητας για τα ομόφυλα ζευγάρια, νομιμοποιώντας τον πολιτικό γάμο και για αυτά. Όμως η μεταβολή αυτή δεν συνέβη εν μία νυκτί.
Η Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ θυμάται παλαιότερα τους- ξένους φοιτητές της στη Σορβόννη να της στέλνουν συλλυπητήριο τηλεγράφημα κάθε 29η Μαΐου, την ίδια ώρα που τα περισσότερα Ελληνόπουλα αν τα ρωτούσες τι έγινε τη μέρα εκείνη δεν ήξεραν ακριβώς.