Στο Κιάτο σήμερα η Ομοσπονδία Εμπόρων Πελοποννήσου
Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας παρουσιάζει τα νέα μέτρα και τις εξελίξεις για την φορολογία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενώ θα τιμηθεί και ο επίτιμος Πρόεδρος Βασίλης Παγώνης

Σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου  πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΕ – Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας. Όλοι οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της Πελοποννήσου συγκεντρώνονται στο Κιάτο.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονται ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρίστος Δήμας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου Αττικής Παύλος Πολιτάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας Σταύρος Καφούνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Δώρος Καπράλος.


Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας παρουσιάζει τα νέα μέτρα και τις εξελίξεις για την φορολογία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έρχονται.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου τιμά  τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου και Πρόεδρο της ΠΟΕΕ Βασίλη Παγώνη.