Τιμητική διάκριση για τη συνεισφορά της Hellenic Cables στην τράπεζα αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου
Συγκεντρώθηκαν πάνω από 800 φιάλες αίματος.

Στo εργοστάσιο υποβρυχίων καλωδίων της Hellenic Cables, ο κλάδος καλωδίων της CenergyHoldingsστην Κόρινθο (Fulgor) πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή την ετήσια κοπή της πίτας.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, παρευρέθηκε η Διευθύντρια Αιμοδοσίας του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, κα Χριστίνα Παππά προκειμένου να τιμήσει και να ευχαριστήσει την εταιρία για τη σπουδαία συνεισφορά της στην τοπική κοινότητα.

Οι εργαζόμενοι της Hellenic Cables έχουν καταφέρει μέσα από τις αιμοδοσίες που οργανώνονται κάθε χρόνο να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό φιαλών αίματος, τονίζοντας την αξία της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στην κοινωνία μας. Με περισσότερες από 800 φιάλες αίματος συνολικό απόθεμα την τελευταία δεκαετία  και τουλάχιστον 200 μονάδες εντός του τελευταίου έτους οι εργαζόμενοι της Hellenic Cables αναδεικνύονται  από τους  μεγαλύτερους συλλόγους αιμοδοσίαςστον Νομό Κορινθίας.

Η Χριστίνα Παππά, Δ/ντρια Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου δήλωσε:

«Το εργοστάσιο Κορίνθου, της HellenicCablesαποτελεί ένα άριστο παράδειγμα επιχείρησης στο σύγχρονο περιβάλλον που δημιουργεί αξία όχι μόνο οικονομική  αλλά  και  συνεισφέρει στην κοινωνική βελτίωση μέσω των εθελοντικών αιμοδοσιών.Οι πραγματικά κερδισμένοι είναι οι ασθενείς  καθώς κάθε φιάλη μπορεί να σώσει μέχρι και 3 ζωές.Το ανιδιοτελές δώρο των αιμοδοτών της εταιρείας HellenicCables μας βοηθάει να έχουμε απόθεμα αίματος που  θα γίνει για κάποιον σανίδα σωτηρίας ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

Είμαστε ευγνώμονες για το χρόνο σας, τη γενναιοδωρία σας και την αφοσίωσή σας να βοηθάτε τουςσυνανθρώπους σας».

Ο Παναγιώτης Μαρλαγκούτσος, Δ/ντής Ανθρώπινου Δυναμικού της HellenicCables τόνισε:

«Η Hellenic Cablesπαραμένει πιστή στην κοινωνική της ευθύνη και συνεχίζει να είναι ενεργή σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην προαγωγή της υγείας και της ευημερίας των περιοχών όπου δραστηριοποιείται.Ειδικότερα στο εργοστάσιο της Κορίνθου, η πρωτοβουλία αυτή ενισχύθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια με την ενεργό συμμετοχή της τοπικής επιτροπήςΥγείας &Ασφάλειας και την αμέριστη συμπαράσταση του νοσηλευτικού προσωπικού του εργοστασίου, καθιστώντας την αιμοδοσία από απλή πράξη σε πραγματική γιορτή προσφοράς στον συνάνθρωπο και την κοινωνία».

Σχετικά με την HellenicCables

Η HellenicCables (Ελληνικά Καλώδια) είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καλωδίων στην Ευρώπη, κατασκευάζοντας καλώδια ισχύος και τηλεπικοινωνιών καθώς και υποβρύχια καλώδια για διάφορες βιομηχανικές χρήσεις, όπως υποβρύχια καλώδια για έργα αιολικής ενέργειας και διασυνδέσεις, καθώς και έργα μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας με το κλειδί στο χέρι. Η HellenicCables διαθέτει τρία εργοστάσια στην Ελλάδα και ένα στη Βουλγαρία, συμπεριλαμβανομένου του εργοστασίου υποβρύχιων καλωδίων της θυγατρικής της στην Κόρινθο, όπου οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας καθιστούν δυνατή την παραγωγή και τις δοκιμές σε συνεχόμενα μήκη των μεγαλύτερων σε μήκος  υποβρύχιων καλωδίων που είναι δυνατόν να παραχθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Από το 2012 μέχρι σήμερα, η HellenicCables έχει υλοποιήσει ένα επενδυτικό πρόγραμμα αξίας 550 εκ. ευρώ για την παραγωγή υποβρύχιων καλωδίων υψηλής και υπερυψηλής τάσης στο εργοστάσιο της στην Κόρινθο. Η HellenicCables αντιπροσωπεύει τον κλάδο παραγωγής καλωδίων της CenergyHoldingsSA. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: www.hellenic-cables.com.

Σχετικά με την CenergyHoldings

Η Cenergy Holdings είναι μια Βελγική εταιρεία συμμετοχών εισηγμένη τόσο στο Χρηματιστήριο των Βρυξελλών όσο και στο Χρηματιστήριο των Αθηνών, επενδύοντας σε κορυφαίες βιομηχανικές εταιρείες, εστιάζοντας στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση μεταφοράς ενέργειας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και μετάδοσης δεδομένων. Το χαρτοφυλάκιο της Cenergy Holdings αποτελείται από την Σωληνουργεία Κορίνθου και την Hellenic Cables, εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αντίστοιχων τομέων ανάπτυξης. Η Hellenic Cables είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καλωδίων στην Ευρώπη, κατασκευάζοντας καλώδια ηλεκτρικής ισχύος, τηλεπικοινωνιών καθώς και υποβρύχια καλώδια για πολλές εφαρμογές. Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή σωλήνων χάλυβα για τον κλάδο της ενέργειας και σημαντικός παραγωγός κοιλοδοκών χάλυβα για τον κατασκευαστικό κλάδο.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.cenergyholdings.com.

Δείτε επίσης