Κιάτο: Rock Συνάντηση - Το πρόγραμμα του Rock Weekend 28/29 Ιουλίου
29 και 30 Ιουλίου
  • Σε πείσμα των καιρών η Rock Sinantisi Kiatou R.S.K είναι έδω με πολές Κορινθιακές μπάντες όπως όλα αυτά τα χρόνια, από το μακρινό 2005 έως σήμερα!!!

Ίσως το μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα που επενδύει σε ντόπιους δημιουργούς [rock – blues – hip/hop – metal – new wave – pop – electro – jazz – hard rock…k.a] κατά πρώτο λόγο, έχοντας πάντα και κάποιους guests!!!

Σας περιμένει ένα Summer rock Weekend 28/29 ΙΟΥΛΙΟΥ στη παραλία του Κιάτου

⋘ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 09:00 μ.μ ⋙

🎸 South n Blues [bues rock]
Τοπικά συγκροτήματα με τους: Αποστόλης Δαματης, Χρήστος Ρουσσης, Χρήστος Γκάνας, Λυκομητρος Τάκης.

🎤 Γιάννης Τσελώνης + Friends [ελλ.ροκ]
Ο Γιάννης Τσελώνης γεννήθηκε στο Λουτράκι. Παρακολούθησε μαθήματα  κλασικής κιθάρας στο παράρτημα του Ωδείου Αθηνών στην Κόρινθο. Οι πρώτες του απόπειρες σύνθεσης μουσικής και στίχων έγιναν στην εφηβική του ηλικία, την ίδια εποχή που συμμετείχε με σχολικά συγκροτήματα σε φεστιβάλ και συναυλίες.

🎸Deterrents [rock]
Το πολλά υποσχόμενο συγκρότημα λυκείου The Deterrents είναι έτοιμο να μας κατακτήσει με τον Γιάννη Ταρσιταλίδη στη φωνή και το πιάνο, τον Γιώργο Δοσσαρά στη κιθάρα, στον Λάμπη Τσατσούλη στο μπάσο και τον Τάσο Αλεξανδρόπουλο στα ντράμς από το Λουτράκι.

🎵 Unity [minimal hip hop]

⋘ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 09:00 μ.μ ⋙

🎤 Κοινοί Θνητοί [hip hop-rock-παραδοση]
Το αγαπημένο 6μελές συγκρότημα από το Αλιβέρι της Εύβοιας Κοινοί Θνητοί δεν θα υπήρχαν, αν η ζωή ήταν ωραία. Ο απώτερος σκοπός αυτού που κάνουν, είναι να αναδείξουν τα αδιέξοδα ενός κοινωνικού συστήματος,  που αδικεί ολοένα και περισσότερο τους πιο «αδύναμους». Δεν εκφράζουν απλώς μεμονωμένες αναφορές σε αυτό που συντελείται γύρω μας, αλλά θέλουν να δίνουν και κάποια διέξοδο χρησιμοποιώντας την μουσική τους ως μέσο για έναν καλύτερο κόσμο! Αυτό άλλωστε είναι που τους δίνει μεγαλύτερο νόημα στο να συνεχίζουν να κάνουν την τέχνη που αγαπούν!
🎸 Lobsters [rock]
Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο Rock ‘n Roll συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιούλιο 2019 και έχει κυκλοφορήσει ήδη το δεύτερό του single και το πρώτο του βίντεοκλιπ: «Let’s Have A Good Time», σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Έχουν εμφανιστεί ως headliners σε ιστορικά venues όπως το Κyttaro Live Club και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ, όπως το Under The Sun Fest.

🎸 Los Tabanos [rock and more]
Το power rock trio Los Tabanos (αλογόμυγες στα Ισπανικά) με τους: Χρήστο Ερνίκιολη-ηλεκτρική κιθάρα,φωνή, Θάνο Θυμή-τύμπανα και Δημήτρη Μίχα-ηλεκτρικό μπάσο,φωνή θα δώσει έναν άλλο αέρα στην R.S.K

Πλατεία Μιαούλη / ώρα 21:00, είσοδος ελεύθερη