Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων. ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού, συμμετέχουμε στην Πανεργατική απεργία την 16η Μάρτη
Το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων ενώνει τη φωνή του με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική - Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη, 16 Μάρτη.

Δεν αποδεχόμαστε να συνεχίσει  ο λαός, τα παιδιά μας να πληρώνουν  με το αίμα τους την εγκληματική λογική «κόστους - οφέλους» που είναι συνυφασμένη με την πολιτική των  ιδιωτικοποιήσεων και της «απελευθέρωσης» των πάντων ! 


Στην λογική αυτή που οδήγησε στο τρομακτικό έγκλημα των Τεμπών, προχωρά και η ιδιωτικοποίησή – εμπορευματοποίηση της διαχείρισης του νερού, με το νομοσχέδιο «τερατούργημα» για την μετονομασία και διεύρυνση της ΡΑΕ, που η Κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή! 


Η ολοκληρωτική παράδοση της ύδρευσης και αποχέτευσης στα χέρια μεγαλοεργολάβων και επιχειρηματικών κολοσσών προωθείται για να ανοίξουν νέα πεδία επενδύσεων στους τομείς αυτούς, που θα χρυσοπληρώσει ο λαός και με την αύξηση της τιμής του νερού, εντάσσοντας το νερό στη λογική της κερδοφορίας.


Απαιτούμε: 


Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης των υπηρεσιών μας και όλων των δημόσιων υποδομών, με κριτήριο το κέρδος. 
Να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους.
Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές. 
Να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής μας ως κόστος.
Να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο για την διεύρυνση της ΡΑΕ που προχωρά την εμπορευματοποίηση – ιδιωτικοποίηση του νερού.
Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα!

Όλοι και όλες στην Απεργία και την Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11:30π.μ. στην πλατεία Περιβολάκια στην Κόρινθο!
    
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
               ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                                ΝΤΑΝΟΥ ΚΙΚΗ