Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας
από τις 29 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2024
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 29 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2024.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ στο ύψος του μετωπικού Σταθμού Διοδίων Ελευσίνας, στην περιοχή Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, έχουν ως εξής:

- Αποκλεισμός, καθ’όλο το 24ωρο, τμήματος στα δεξιά της διατομής του οδοστρώματος, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την έναρξη της χοάνης πριν τον Μ.Σ.Δ. (περί την 26,900 χ/θ) μέχρι και 100 μέτρα πριν το πέρας αυτής μετά τον Μ.Σ.Δ. (περί την 26,200 χ/θ), περιλαμβάνοντας τις έντεκα (11) δεξιές λωρίδες του Μ.Σ.Δ. .

- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο τμήμα της διατομής του οδοστρώματος το οποίο θα μοιράζεται αναλόγως και στις δυο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι 11 αποκλεισμένες λωρίδες θα αποδίδονται σταδιακά στην κυκλοφορία ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.