Γλυφάδα: Κόρη γνωστού πλαστικού χειρουργού μια από τις κοπέλες που ξυλοκόπησαν την 14χρονη
Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι η 14χρονη επιτέθηκε στη συνομήλική της γιατί «κάποιος την έβαλε».

Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν αυτό το πρόσωπο, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να υπήρχε υποκινητής της ομαδικής και οργανωμένης επίθεσης στη 14χρονη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ερευνούν αναφορές για την παρουσία ενός 18χρονου στο σημείο της επίθεσης, ο οποίος στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, φέρεται να φορά καπέλο και να έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στον λαιμό του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη κόρη του πλαστικού χειρουργού εκφόβιζε και απειλούσε το ανήλικό κορίτσι από τον περασμένο Μάιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του θύματος αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο την κόρη του, εξαιτίας των επικίνδυνων αντιπαραθέσεων που είχε με τη συμμαθήτριά της.

Όπως ισχυρίστηκε μάλιστα όλα ξεκίνησαν γιατί η κόρη του ήταν καλή μαθήτρια, απουσιολόγος κι ευπαρουσίαστη.

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Την ίδια στιγμή, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη 14χρονη διαπίστωσε ότι τα τραύματά της είναι απλές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με το πόρισμά του φέρει κάποιες εκχυμώσεις και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος και ένα θλαστικό τραύμα στη μύτη από την γροθιά της 16χρονης.

Αυτά τα τραύματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν το κακουργηματικό αδίκημα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, και δεν μπορούν να προβούν σε άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να προβούν σε έρευνα επικοινωνιών, μηνυμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται, ότι-μέχρι στιγμής- η 14χρονη έχει αναγνωρίσει τρία πρόσωπα, δύο 14χρονες και μια 16χρονη, που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της.

Η μία μάλιστα από τις ανήλικες, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

vradini.gr