Το δράμα που ζει η οικογένεια της 14χρονης που δέχθηκε επίθεση στη Γλυφάδα
Όταν χρειαζόταν να τη βρουν, καλούσαν κόσμο σε αυτές τις κλειστές ομάδες και έγραφαν “Αναζητούμε την τάδε. Μάθαμε ότι είναι στη Γλυφάδα, αυτή είναι η φωτογραφία της, πάμε να τη βρούμε για να κάνουμε όσα θα κάνουμε.

«Η μικρή δεν έχει πάει σχολείο όλες αυτές τις ημέρες. Ούτε και σήμερα θα πάει. Έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο σχολείο αλλά δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να πάει. Μιλάει καθημερινά με ψυχολόγους και παιδοψυχίατρο. Δεν είναι καλά, είναι βεβαρημένη η ψυχολογία της. Αυτό αφορά όλη την οικογένεια. Είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι από το Σάββατο το βράδυ, έχει διαταραχθεί η ισορροπία και η λειτουργία του σπιτιού. Είμαστε ανάστατοι, στεναχωρημένοι, σχεδόν άυπνοι».

Τα παραπάνω είπε ο πατέρας της 14χρονης που  δέχθηκε επίθεση στη Γλυφάδα,  μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» στο Action 24, ενώ συνέχισε:

Κλείσανε τα σχολεία, τα παιδιά σταμάτησαν την καθημερινή τους επαφή. 
Με το που επιστρέψαμε, με τρομερό μένος και θυμό που υπήρξε η καταγγελία αυτή, έκαναν ένα πρώτο κάλεσμά σε κλειστή ομάδα του Instagram, την βρήκαν και της έκαναν επίθεση και την χτύπησαν αντίστοιχα με την επίθεση της 21ης Σεπτεμβρίου αλλά σε ένα πιο ήπιο πλαίσιο πάλι. 
Φτυσίματα, βρισιές, της έριχναν ποτά , της έλεγαν “είσαι τυχερή που δε σε καίμε. 
Έχουμε αναπτήρα και θα σε κάψουμε ζωντανή”. 
Τη έσκισαν τη μπλούζα και το σουτιέν. 
Τότε αποφασίσαμε να το διαχειριστούμε με κατανόηση. 
Θύμωσαν γιατί καταγγείλαμε τον εκφοβισμό που δεχόταν το παιδί μας. 
Είναι εκδικητική η συμπεριφορά αυτών των παιδιών.
Τους πυροδοτεί άκρατο θυμό και επιθετικότητα η παρουσία παιδιών με ίσως ευπρεπή και καλή συμπεριφορά στο σχολείο.
Όταν χρειαζόταν να τη βρουν, καλούσαν κόσμο σε αυτές τις κλειστές ομάδες και έγραφαν “Αναζητούμε την τάδε. Μάθαμε ότι είναι στη Γλυφάδα, αυτή είναι η φωτογραφία της, πάμε να τη βρούμε για να κάνουμε όσα θα κάνουμε”. Επικήρυξη και συμμορία κανονικότατα.
 https://www.esos.gr/