Θάνατος από ξυλοδαρμό μετανάστη στο Α.Τ. του Αγ. Παντελεήμονα
Να μην επιτρέψουμε στον φασισμό να ξανασηκώσει κεφάλι!

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση για τον Πακιστανό μετανάστη Μωχάμεντ Καμράν Ασίκ, που βρέθηκε νεκρός από ξυλοδαρμό μέσα στο Α.Τ. του Αγ. Παντελεήμονα, σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης και συνέντευξη τύπου που έδωσε η ΚΕΕΡΦΑ.

Η καταγγελία συνοδεύεται από άγριες εικόνες βασανισμού του μετανάστη, που δημιουργούν
φρίκη.

Την προκαταρτική έρευνα διενεργεί το ίδιο το Α.Τ. του Αγ. Παντελεήμονα, το οποίο είναι εδώ και χρόνια διαβόητο ως φωλιά Χρυσαυγιτών, έχοντας συγκαλύψει και συνδράμει στο παρελθόν ένα πλήθος βίαιων επιθέσεων της ναζιστικής οργάνωσης σε βάρος προσφύγων, μεταναστών και αντιφασιστών.

Γι’ αυτό και πάγιο αίτημα του αντιφασιστικού κινήματος ήταν και είναι η διάλυση του. Το κακούργημα αυτό αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι η αστυνομική ατιμωρησία, σε συνδυασμό με τις ρατσιστικές πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα, επωάζουν συνειδητά το αυγό του φιδιού ως εναλλακτική λύση στην κρίση του πολιτικού συστήματος.

Η ΛΑ.Ε.- Α.Α. απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος και την ανάθεση της έρευνας απευθείας σε εισαγγελική- ανακριτική αρχή και όχι στο Α.Τ. του Αγ. Παντελεήμονα.

Απαιτεί την τιμωρία των ενόχων και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη του νέου αυτού εγκλήματος, όπως έκανε επί χρόνια η ΝΔ όταν οι υπουργοί της κατακρατούσαν επί χρόνια τις καταγγελίες για την δολοφονική δράση της «Χρυσής Αυγής» στα συρτάρια τους.
Να μην επιτρέψουμε στον φασισμό να ξανασηκώσει κεφάλι!