Τέμπη: Συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας επιτέθηκαν σε διευθυντικό στέλεχος του ΟΣΕ
χρειάστηκε να επέμβουν αστυνομικοί
  • Επίθεση από συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, δέχθηκε σήμερα ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Συστημάτων Η/Μ και Ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ, έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας.

Ο κ. Στουρνάρας είχε μόλις ολοκληρώσει την απολογία του, στον εφέτη ανακριτή, και συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, βγήκε από το κτήριο όπου ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από 7-8 άτομα (συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας).

Μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν αστυνομικοί προκειμένου να τον απομακρύνουν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Πανεπιστημικαό Νοσοκομείο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Νωρίτερα με απόφαση του εφέτη ανακριτή Σωτ. Μπακαιμη, ο Ζ. Στουρνάρας αφέθηκε ελεύθερος(καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε ισχυρά επιχειρήματα για ευθύνες της ΕΡΓΟΣΕ) με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα και την καταβολή εγγύησης 30χιλιάδων ευρώ.

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ το διάστημα από 2017-2019, Γρ. Σαμπατακάκης

 

ertnews