ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Από τα πολυτελή ακίνητα σε ελληνικά νησιά και στην Αθηναϊκή Ριβιέρα μέχρι παλαιά διαμερίσματα σε περιοχές της Αττικής, επικεντρώνεται το συνεχώς αυξανόμενο εγχώριο και διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά ακινήτων, σύμφωνα με έρευνες και αναλύσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Με κεντρικό σύνθημα «2019-2023: Ανάπτυξη για τις τοπικές κοινωνίες, Ανάπτυξη για την Ελλάδα, Ανάπτυξη για Όλους», το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων παρουσίασε χθες το Κυβερνητικό Έργο στους τομείς των επενδύσεων, της ανάπτυξης, της έρευνας & καινοτομίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, συναντήθηκαν με τους Γιώργο Βαρβαρέλη και Δημήτρη Ευαγγελόπουλο, τους ιδρυτές της εταιρείας Augmenta.
Προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, εφόσον δεν δικαιωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ανήγγειλε Landis & Gyr
Πρόκειται για την εταιρεία κατασκευής έξυπνων μετρητών ενεργειακής κατανάλωσης η οποία αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ για την προμήθεια μετρητών κατανάλωσης ρεύματος.
Η φαρμακευτική κάνναβη μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων ψυχικών διαταραχών, να περιορίσει τα συμπτώματα της επιληψίας, τα συμπτώματα του Αλζχάιμερ, της αρθρίτιδας και του άσθματος.