Ολυμπιακός: Η ώρα για το πιο μεγάλο ραντεβού στην ιστορία του!
Ολυμπιακός VS Φιορεντίνα με σέντρα στις 22.00 (COSMOTE SPORTS TV 1 και MEGA) στην OPAP Arena στο κορυφαίο ματς της ιστορίας των Πειραιωτών, στον τελικό του Conference League.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε έναν χρόνο προτού οι Πειραιώτες συμπληρώσουν τα 100 χρόνια της ζωής τους. Σήμερα Τετάρτη 29 Μαϊου ο Ολυμπιακός δίνει τον πλέον ιστορικό του αγώνα. Τον πρώτο του ever τελικό. Τον πρώτο τελικό της ιστορίας του, αυτόν του Conference League με σέντρα στις 22.00 (COSMOTE SPORTS TV 1 και MEGA). Την αναμέτρηση με την περσινή φιναλίστ του θεσμού, Φιορεντίνα.

Ο κόουτς Μεντιλίμπαρ έχει συμπεριλάβει όλα τα βασικά του ατού στην αποστολή του συν τον Αποστολόπουλο. Εκτιμάται δε ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή του σύνθεση με ένα 4-3-3 έχοντας τον Τζολάκη τέρμα, στην άμυνα τους Ορτέγα, Ρέτσο, Κάρμο και Ροντινέι και στο κέντρο τους Εσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο και μπροστά τους Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Καμπί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού (που αναμένεται να έχει περίπου 10.000 φιλάθλους του στο πλευρό του στην OPAP Arena): Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόι, Ορτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Εσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Η Φιορεντίνα φυσικά και αυτή θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή σύνθεσή της με την εκτίμηση να κάνει λόγο για σχηματισμό σε 4-2-3-1. Αποστολή δεν έχει ανακοινωθεί από τον κόουτς Ιταλιάνο και τραυματίας ήταν ο Σοτίλ.

gazzetta.gr