Να γίνει αλήθεια ένα όνειρο τρελό!
Το ευρωπαϊκό του «κοστούμι» φοράει και πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 22:00 την Άστον Βίλα στη ρεβάνς για τη φάση των «4» του Conference League.

Όσο περνούν οι ώρες η ανυπομονησία μεγαλώνει. Οι παίκτες, οι προπονητές και φυσικά οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν πως και πως να έρθει η ώρα που θα σφυρίξει ο διαιτητής για την πρώτη παρουσία της ομάδας τους σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν πια ένα ματς από το να βρεθούν στον τελικό του Europa Conference League που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντίπαλο την Φιορεντίνα, όπως προέκυψε, αλλά φυσικά όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην ρεβάνς με την Άστον Βίλα.

Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμα. Και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περιμένουμε, απόψε, να δούμε έναν Ολυμπιακό να παίζει… ταμπούρι. Αλλά δεν αναμένουμε να δούμε και έναν Ολυμπιακό… όσα πάνε και όσα έρθουν. Θα είναι πιο προσεκτικός, πιο προσηλωμένος στην τακτική του και στόχος του είναι να καταφέρει να μην επιτρέψει στους Άγγλους να… ξεσαλώσουν, μέσα στο ματς.

Στόχος του «Μέντι» είναι η ομάδα του να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Να στριμώξει την Άστον Βίλα στο μισό του δικού της γηπέδου, να την τρομάξει και να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές της αδυναμίες. Πρόκριση μόνο με νίκη θέλει ο Βάσκος τεχνικός.

Πάμε, λοιπόν, για το μεγάλο βήμα! Πάμε να γράψουμε ιστορία και να βρεθούμε στον τελικό! Πάμε για να δώσουμε συνέχεια στην ευρωπαϊκή μας άνοδο! Πάμε γερά!

gavros.gr