Γνωρίστε το Acro Upscale Residences - Μια νέα, πολυτελής πρόταση στην Αρχαία Κόρινθο!(ΦΩΤΟ-BINTEO)
Στη χώρα του ήλιου και της ιστορίας, στη χώρα που είναι πάντα καλοκαίρι, εκεί που το φως συναντά το μπλε και το λευκό, εκεί "γεννήθηκε" η Αρχαία Κόρινθος, ένα αμάλγαμα σύγχρονου κόσμου και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος!

Σ' αυτόν, λοιπόν, τον τόπο, λίγο πιο έξω από την πόλη της Κορίνθου, συναντά κανείς το Acro Upscale Residences! Χτισμένο στο λόφο της αρχαίας πόλης με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, το Acro μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, διασκέδασης και well being! 

Αρκεί μία και μόνο επίσκεψη για να διαπιστώσετε ότι οι μοναδικού αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος σουίτες μπορούν να σας ταξιδέψουν στην Αρχαία Ελλάδα. Πηγαίνοντας κανείς από τον "Ερμή" στον "Ήλιο" και έπειτα στη "Γλαύκη" και τον "Πήγασο", θα κάνει παράλληλα ένα ταξίδι στο χρόνο απολαμβάνοντας σύγχρονες ανέσεις, μοναδικό design, άψογη εξυπηρέτηση και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με τη θέα βουνού και θάλασσας!

Το ταξίδι όμως στο χώρο των αισθήσεων δεν τελειώνει εκεί, γιατί αυτό που χρειάζεται μία ιδανική διαμονή, και όχι μόνο, για να ολοκληρωθεί είναι καλό φαγητό και δροσερά cocktails! 

Έτσι, λοιπόν, οι άνθρωποι του Acro φρόντισαν να συνδυάσουν, με μια μοναδική αρμονία, τοπικές γεύσεις, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και πρώτες ύλες, ώστε να σας προσφέρουν μία "παλέτα" γευστικής πανδαισίας από πιάτα και ποτά που θα σας κάνουν να θυμάστε την επίσκεψή σας στην Αρχαία Κόρινθο για πάντα!

Σημασία δεν έχει να βρεις μόνο την ιδανική τοποθεσία, σημασία έχει να μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις!!!

Acro Upscale Residences,Πηγάσου 7, Αρχαία Κόρινθος

τηλ:2741031907

info@acro-residences.com