H Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση Seniordagen στη Σουηδία
Οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 15.000 άτομα
  • H Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας θα παρευρεθεί στις 08/05 & 09/05 σε εκδήλωση (Β2C) Seniordagen ( https://seniordagen.com/ )  που στοχεύει στην προβολή προορισμών με παροχές για συνταξιούχους (Ιαματικά,γαστρονομία κ.λ.π.). 

Η υπαίθρια αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη9/5/23 στην κεντρική πλατεία της Στοκχόλμης (Kungsträdgården) (10:00-16:00) δίπλαστο Παλάτι και στην Σουηδική Βουλή, ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 15.000 άτομα, σύμφωνα με τους διοργανωτές. 

Στην υπαίθρια εκδήλωση, ο ΕΟΤ θα συμμετέχει με περίπτερο 49 τ.μ. καιαντίστοιχα Info desks για (3)Φορείς-Περιφέρειες καθώς και TV για προβολή προωθητικών Βίντεο.

Επίσης την Δευτέρα 8/5/2023 θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση του ΕΟΤ και Φορέων στο κεντρικό και ποιοτικό Εστιατόριο Μύκονος στην Στοκχόλμη (https://mykonostaverna.se/ )σε Δημοσιογράφους και Τ.Ο. με σκοπό την προβολή των ανωτέρω προορισμών.

Μία εβδομάδα πριν την υπαίθρια εκδήλωση Seniordagen  θα κυκλοφορήσει από τους διοργανωτές,  ένα ένθετο (Det Ljuva Livet – The good lifehttps://issuu.com/newsfactory/docs/detljuvalivet_issuu/1) στην εθνικής εμβέλειας έγκριτης εφημερίδας Svenska Dagbladet με σκοπό την προβολή της εκδήλωσης.

Σε αυτό το ένθετο, έχει συμφωνηθεί η διαφημιστικήκαταχώρηση του ΕΟΤ (advertorial) με τουςπροορισμούς που συμμετέχουν και έχουν συμπεριληφθεί τα Ιαματικά Λουτρά στο Λουτράκι.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας θα εκπροσωπήσει και τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου.