«Χρυσό μετάλλιο» παγκοσμίως στη Γαστρονομία διεκδικεί η Πελοπόννησος με βάσει τη λίστα του Taste Atlas
Το Taste Atlas προτείνει τη γουρουνοπούλα, το ελαιόλαδο και το μέλι Ελάτης Μαινάλου,
Τη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση για τα φετινά World Food Awards αποκάλυψε ο γαστρονομικός οδηγός του Taste Atlas.
Συγκεκριμένα, στη δεύτερη θέση μεταξύ των καλύτερων περιοχών για φαγητό στον κόσμο βρίσκεται η Πελοπόννησος.
Το Taste Atlas προτείνει τη γουρουνοπούλα, το ελαιόλαδο και το μέλι Ελάτης Μαινάλου, ενώ, ανάμεσα στους προορισμούς που πρέπει να επισκεφθεί ο ταξιδιώτης περιλαμβάνονται η Καλαμάτα και η Αρχαία Ολυμπία.
«Συγχαρητήρια στην Πελοπόννησo (ασημένιο μετάλλιο) και στην Εμίλια Ρομάνα (χάλκινο μετάλλιο), αλλά ποιος είναι το νούμερο 1;», γράφει χαρακτηριστικά το Taste Atlas στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε για τα φετινά World Food Awards.
protothema