Καταγγελία του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου κατά του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας
Παράλληλα έχει ξεκινήσει το 11ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»
  • Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος καταγγέλλει το Δ.Σ. του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας (Θ.Ο.Ε.) το οποίο εδώ και πολύ καιρό χρωστάει δεδουλευμένα στους συναδέλφους μουσικούς Δρούζα Χρήστο, Σκούρτη Δημήτρη και Κοκκινάρη Γιώργο οι οποίοι εργάστηκαν σε προηγούμενες παραγωγές του.

Σε παρέμβαση του Συλλόγου προς το Δ.Σ. αναγνώρισαν το χρέος τους και υποσχέθηκαν να εξοφλήσουν μόλις μπορέσουν. Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος χωρίς να έχουν κάνει καμία κίνηση προς εξόφληση ενώ σταμάτησαν ακόμα και να απαντάνε στα τηλέφωνα και στα μηνύματα. 

Παράλληλα έχει ξεκινήσει το 11ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» με διοργανωτή τον Θ.Ο.Ε και συνδιοργανωτές τον Δήμο Ερμιονίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Καλούμε το Δ.Σ. του Θ.Ο.Ε. να σταματήσει να κρύβεται, να απαντήσει άμεσα και υπεύθυνα για την απαράδεκτη κωλυσιεργία και να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους συναδέλφους μας.

Καλούμε τον Δήμο Ερμιονίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι οποίοι συνδιοργανώνουν το 11ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» να πάρουν θέση για αυτή την απαράδεκτη στάση του Δ.Σ. του Θ.Ο.Ε.

Δηλώνουμε πως δεν θα συμβιβαστούμε με φαινόμενα απληρωσιάς και καθυστερήσεων τα οποία συνιστούν προσβολή και απέναντι στους συναδέλφους μας και στην μάχη που δίνουν καθημερινά για την Τέχνη αλλά και για το μεροκάματο. 

Θα πιέσουμε με κάθε τρόπο για την δικαίωση των συναδέλφων μας.

Καλούμε όλο τον κλάδο να είμαστε σε θέση μάχης απέναντι σε φαινόμενα απληρωσιάς.