Ανδραβίδα: Ληστές ανατίναξαν ATM στην είσοδο σούπερ μάρκετ
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 03:15 τα ξημερώματα και οι δράστες έφυγαν έχοντας αποσπάσει άγνωστο αριθμό χρημάτων από το ATM.
  • Ληστεία σε ATM στην Ανδραβίδα έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου όταν άγνωστοι ανατίναξαν το μηχάνημα που βρισκόταν στην είσοδο σούπερ μάρκετ.

Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ήταν τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Οι αστυνομικές Αρχές βρίσκονται στο σημείο και διεξάγουν έρευνες σχετικά με την υπόθεση

Μπούκαραν στο κατάστημα με τζιπ

Οι δράστες μπούκαραν στο σούπερ μάρκετ χρησιμοποιώντας ένα τζιπ, με το οποίο κατάφεραν να σπάσουν την είσοδο της επιχείρησης, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν και στην ανατίναξη του ATM.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 03:15 τα ξημερώματα και οι δράστες έφυγαν έχοντας αποσπάσει άγνωστο αριθμό χρημάτων από το ATM.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στο σημείο και διεξάγουν έρευνες σχετικά με την υπόθεση.

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν από την έκρηξη στο ΑΤΜ στην Ανδραβίδα.


Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες μετά τη ληστεία στην Ανδραβίδα.


Η είσοδος του σούπερ μάρκετ όπου υπήρχε το ΑΤΜ.

Ληστεία σε ATM στο Πεταλίδι

Αξίζει να σημειωθεί ότι ληστεία σε ATM είχε γίνει και τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Πεταλίδι Μεσσηνίας. 

Και στη συγκεκριμένη υπόθεση, οι δράστες ήταν τρεις, ενώ καμένο βρέθηκε αυτοκίνητο στην περιοχή Μπουμπούκας κοντά στο Πεταλίδι τις επόμενες ώρες από το «χτύπημα» στο ATM που βρισκόταν σε κτίριο όπου στεγάζεται φούρνος.

Μετά από την ισχυρή έκρηξη δεν βρέθηκαν χαρτονομίσματα, ενώ οι κασετίνες που απέσπασαν οι ληστές ήταν εφοδιασμένες με ειδικό σύστημα χρωματισμού που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση παραβίασής τους.

 

in