Νικόλαος Φαρμάκης :Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναγιώτη!
Συγκίνησε αρκετό κόσμο η τοποθέτηση στο facebook του πολιτικού μηχανικού Νικόλαου Φαρμάκη και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Νίκο Σταυρέλη.

Δείτε τι έγραψε ο Νικόλαος Φαρμάκης:

Αυτή την δημοκρατία θέλουμε?
Τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά τον Παναγιώτη, μιας και είναι φίλος από τον χορό. Αν και τα έχουμε πει κάποιες φορές από κοντά, σε χαλαρή ατμόσφαιρα πάντα, ποτέ δεν μου είχε αναφέρει το προσωπικό του δράμα. Γνώριζα από τον ίδιο ότι η γυναίκα του είχε φύγει από την ζωή αλλά ποτέ δεν μου είχε εξηγήσει τον λόγο και από προσωπικό σεβασμό δεν τον είχα ρωτήσει και εγώ.
Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτή την είδηση και αμέσως συγκινήθηκα όχι μόνο γιατί είδα ένα γνωστό πρόσωπο να διαδηλώνει δημόσια για όλες τις ευθύνες του κράτους (για τα Τέμπη αλλά και για το Μάτι) αλλά και για την πίεση που δέχθηκε αυτός ο άνθρωπος να διαδηλώσει ''σωστά'' για τα Τέμπη μόνο και όχι και για το Μάτι.
Αντί να αγκαλιάσουν αυτόν τον άνθρωπο, που εκφράζει γενικότερα την θλίψη του απέναντι σε ένα απρόσωπο κράτος το οποίο δεν φροντίζει με ασφάλεια να χτίζει οικισμούς και δεν φροντίζει με ασφάλεια την μετακίνηση των πολιτών του, αυτοί οι άνθρωποι που διαδήλωναν για την τραγωδία στα Τέμπη θέλησαν να υπενθυμίσουν στον Παναγιώτη τον λόγο για τον οποίο διαδήλωναν...
Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναγιώτη. Η σημαία του έγραφε ΜΑΤΙ 104 από την μια και ΤΕΜΠΗ 57 από την άλλη.

Ενώ παρέθεσε το link του anagnostis.org το οποίο άντλησε φώτο,βίντεο και πληροφορίες από το δικό μας korithia24.gr

Νικόλαος Φαρμάκης