Κόρινθος: Ο Παπασταμόπουλος αντί για συγνώμη βρίζει την ''πραγματικότητα''!
'Υστερα από την πανελλήνια κατακραυγή της συμπεριφοράς του ΠΡΩΗΝ γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κύριου Παπασταμόπουλου θεωρούσαμε ότι θα είχε τουλάχιστον την ευθιξία να ζητήσει μία συγνώμη.

Αντί όμως της συγνώμης απέναντι τουλάχιστον στoν άνθρωπο( υπόψιν,μεγαλύτερης ηλικίας και μικρότερου σωματικού μεγέθους)που με τσαμπουκά πήγε και του κόλλησε την μούρη,λέγοντάς του κατά πρόσωπο ΕΓΏ ΘΕΛΩ ΝΑ  ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΚΌΜΜΑ,είδαμε προς έκπληξή μας σήμερα τον πρώην  γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας να επιτίθεται στο korinthia24.gr και τους δημοσιογράφους του site με αυτό το ποστ του στο facebook.

 

Kύριε ΠΡΩΗΝ γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας,το κόμμα το οποίο εκπροσωπούσατε στον νομό-ευτυχώς όχι τώρα- έχει κάποιους αξιακούς κανόνες,είναι ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει,είναι αξιωματική αντιπολίτευση και τα φαινόμενα πολακισμού όπως γνωρίζετε από τα πρόσφατα γεγονότα με απόφαση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα αλλά και των οργάνων των, τα έχει ή θέλει να τα αποβάλλει.

Όσον αφορά για τον χαρακτηρισμό σας περί ξεφτιλισμένοι που λέτε στην ανάρτησή σας,αυτό θα το αφήσουμε στην κρίση των χιλιάδων αναγνωστών μας όπως επίσης και των φίλων μας και υποστηρικτών μας που όπως γνωρίζετε είναι πλήθος βουλευτών,φίλων, αλλά και μελών του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κύριε ΠΡΩΗΝ γραμματέα,μπορεί να είσαστε πικραμένος που δεν συνεχίσατε να εκπροσωπείτε τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό,μπορεί να είσαστε πικραμένος που δεν επιλεχθήκατε(όπως λένε οι πληροφορίες μας) στο ψηφοδέλτιο αυτό όμως δεν σας επιτρέπει να μας προσβάλετε,να προσβάλετε το κόμμα σας και πόσο μάλλον το κορυφαίο μέσο και αποδεκτό από όλους στην ενημέρωση.

Δεν πρόκειται να σας αφιερώσουμε ξανά ανάρτηση κύριε ΠΡΩΗΝ γραμματέα,αν συνεχίσετε να μας διαβάλλετε το λόγο πλέον θα τον έχει η δικαιοσύνη.

Ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σε αυτή την πόλη και όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ να παίζει με την τιμή και την υπόληψή μας.Πόσο μάλλον έναν ΠΡΩΗΝ με πολακικές συμπεριφορές!

mifi

ΥΓ:Δείτε επίσης το επίμαχο βίντεο το οποίο είναι ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!