KΟΡΙΝΘΟΣ: Σκότωσαν το παιδί μου στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Απελπισμένος και συνάμα θυμωμένος είναι ο πατέρας του 23χρονου -που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κώμα στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας- ύστερα από τον ξυλοδαρμό του γιού του έξω από μπαρ της Κορίνθου.

Aποκλειστικό ρεπορτάζ

Στον Εισαγελέα οδηγήθηκαν σήμερα 4 άτομα, ηλικίας από 20-32 ετών με σκοπό να απολογηθούν για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού νεαρού σε γνωστό μπαρ της Κορίνθου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ο νεαρός να χαροπαλεύει για την ζωή του. (Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εκείνης της ημέρας KOΡΙΝΘΟΣ: Άγριο ξύλο σε μπαρ, στην εντατική ένας νεαρός)

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός κυρίως από δυο άτομα τα οποία έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων ήταν τόσο δυνατά και άγρια που άφησαν το παιδί αιμόφυρτο και αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες γύρισε η γλώσσα του και κινδυνευσε να πεθάνει ακαριαία, όταν ευτυχώς του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απο υπάλληλο διπλανού μαγαζιού και ειδοποιήθηκε ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ.

Το παιδί διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώνοντας οι γιατροί την κρισιμότητα της κατάστασης, έκριναν την εσπευσμένη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διασωληνώθηκε. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη έως σήμερα.

Σήμερα στα Δικαστήρια της Κορίνθου, εν αναμονή της εμφάνισης των κατηγορουμένων ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέως, βρέθηκαν πολλοί φίλοι του νεαρού καθώς και συγγενείς, οι οποίοι δήλωσαν στο loutrakiblog και το Korinthia24 ότι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη ο 23χρονος έξω από μπαρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας επίσης εξετασθηκαν όλοι οι μάρτυρες.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για την οποία θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

«Βγήκε να πιει ένα ποτό και το σκότωσαν στο ξύλο»

Στην κάμερα του Loutrakiblog και του korinthia24 μίλησε συγκλονισμένος ο πατέρας του άτυχου νεαρού, ο οποίος απορεί πως ο παιδικός του φίλος τον χτύπησε τόσο πολύ. Ο πατέρας δηλώνει εξοργισμένος που μετά από ένα τόσο συγκλονιστικό, βίαιο, αποτρόπαιο περιστατικό, όπου ενεπλάκη υπάλληλος του μπαρ, παραμένει ακόμα ανοιχτό.

«Τρία άτομα το πατούσαν στο κεφάλι. Τον παρατήσανε, πήγανε να μου φάνε το παιδί μου, να πληρώσουνε όλοι»