Ποιος Πτωχός; Περιφερειάρχης ο Σ.Μουρίκης (ΦΩΤΟ)
Ω ναι! προχθες βράδυ έλαβε χώρα ένα πάρτυ μεταξύ φίλων, στο οποίο ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Σωτήρης Μουρίκης, χρίστηκε νέος περιφερειάρχης!

Τωρα Σωτήρη μου, θα στο πω! Αυτή την ανάπτυξη δεν τη βλέπω ακόμα! Που την έχεις κρύψει;

Παμε τώρα στο πάρτυ με το πλακάτ! Τυχαίο; Πλάκα; μήνυμα; δόλωμα; Who Knows? Eχουν γίνει συζητήσεις στο παρασκήνιο και τρίζει η καρέκλα του Γκιολή; Μήπως πάνω στο κεφι και στο κρασί, γράφτηκε κάτι αληθινό; μήπως υπάρχει ένας κρυφός πόθος;

Λέτε η μη κάθοδός του στο Επιμελητήριο να έχει κάποια σχέση; Λέτε να θέλει να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης; Γιατί καλύτερος είναι ο Πτωχός; και είναι και πτωχός, δεν κυκλοφορεί στις φωτιές με πανάκριβο μπλουζάκι(δε λέμε τη μάρκα να μην κάνουμε και διαφήμιση). Θέλουμε Σωτήρη τελεία και παύλα! Δε θα μας φάει τη θέση ο Τάσος με τα αμάνικα μπουφάν!

Προχθες λοιπόν, όλα κερασμένα ήταν από τον «Περιφερειάρχη » (Κορίνθου, ευτυχώς, διότι αν γράφανε Πελοποννήσου, ένα πολιτικό επεισοδιάκι θα το είχαμε, δε νομίζετε;) .

Ελπίζουμε να μην τα πλήρωσε και αυτά το Επιμελητήριο όπως το ταξιδάκι στην Τρίπολη για τη συνάντηση με τον αληθινό Περιφερειάρχη, το Δημήτρη Πτωχό!

Βρε παιδιά, βρε παιδιά, 107,5 ευρώ ο καθένας για να πάτε στην Τρίπολη; Επρεπε να χρεώσετε το ταμείο του Επιμελητηρίου για μια απλή μετακίνηση; Kαι ο αντιπεριφερειάρχης, δεν πήγε ως αντιπεριφερειάρχης, αλλά ως αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου. Οπου και όπως μας συμφέρει; Βρε παιδιά!

Προχθεσινοβραδινή φωτογραφία … κερασμένα από τον Περιφερειάρχη ….Κορίνθου!

στο τσακίρ κέφι, λέμε τα παιδιά! Αντε βρε και στα επινίκια του ορισμού!


 

Το σατιρικό κείμενο υπογράφει η @αργυρούλα!