‘Ακρως επιμελητηριακά (παραπολιτικά 21-10-24)
Και τι δε γίνεται στο παρασκήνιο των εκλογών αναγνώστη μου για το Επιμελητήριο!

Πήγε λέει το γνωστό παρεάκι να ζητήσει από τον Υπουργό, άκουσον, άκουσον , να αποκλείσει άλλο υποψήφιο επικεφαλής . Γιατί βρε παιδιά τόση πρεμούρα; Tι πανικός είναι αυτός; Η απάντηση του Υπουργού : « Εχετε χάρη που ο συγκεκριμένος (αυτός που ζήτησαν να αποκλειστεί από τις εκλογές) δεν ελέγχεται από το κόμμα, αλλιώς εσείς δε θα είχατε ποτέ θέση εδώ». Με την ουρά στα σκέλια, έφυγαν αναγνώστη μου, δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεστε!

Μέλος του επιμελητηρίου, που δεν θα είναι υποψήφιος πλέον, συνάντησε άλλο υποψήφιο, άλλης παράταξης, και εγκαρδίως των προσκάλεσε για καφέ! Το νου σου εσύ, μην πέσεις στην παγίδα, θα νομίζει ο κόσμος ότι προσχώρησες στο συγκεκριμένο συνδυασμό και πέταξε το πουλάκι.

Ρίχνει άγκυρες ο Λουζιώτης, μέσω τρίτων μαθαίνω αναγνώστη μου πότε σε Πιτσάκη, πότε σε Δούρο, κανένας δεν τον θέλει μαθαίνω αναγνώστη μου. Δύσκολες οι εκλογές, πιο δύσκολη η παραμονή στην εξουσία.

Νέο Περιφερειάρχη Κορίνθου έχουμε!! Το Σωτήρη Μουρίκη! Από πότε κύριε Πτωχέ μου; Τρίζει η καρέκλα σου Τάσο! Το νου σου!

Στα κάγκελα το Λουτράκι ! Δεν ξεχνούν ότι η Διοίκηση Λουζιώτη-Μουρίκη καταψήφισε το Open mall ντε! Δανεικά αυτά αναγνώστη μου!

Στα δύο κομμένη η δημοτική αρχή Σταυρέλη! Μαθαίνω ο δήμαρχος δεν βοηθά τον ΄Δούρο που ήταν και υποψήφιός του στις δημοτικές εκλογές, οι περισσότεροι έχουν ταχθεί με Λουζιώτη. Αθάνατο ΠΑΣΟΚ ντε! Χωρίζονται ου συντροφοι αναγνώστη μου; Τουρλουμπούκι προβλέπω να γίνονται στο τέλος!

Ο Βαγγέλης λοξοκοιτάει και προς την αλλη μεριά. Προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις.Κατσε σου λέει να μην εκτεθούμε! Οταν θα δει που γέρνει η ζυγαριά, θα εμφανιστεί! «Φιλαράκι, εδώ είμαι, σε στήριξα» Που πας ρε Βαγγέλη, και οι πέτρες σε κατάλαβαν!

Εξαλλος αλλος υπουργός με μια υποψηφιότητα. Ωχ! θα έχουμε δράματα. Εμ μανάρι μου, δεν κράταγες και συ κλειστό το στοματάκι σου!

Τελικά αναγνώστη μου, ο Πτωχός στηρίζει Λουζιώτη; Οι άλλοι δύο κατούρησαν στο πηγάδι; Ως τι και ως προς τι η ομιλία Μουρίκη και η δήλωση στήριξης στο Λουζιώτη;

To ήξερες εσυ ότι τα πουλέν του επιμελητηρίου είναι οι μοναδικοι επί της κορινθιακής γης ΝΔκράτες;  Μονο ότι ο Πιτσάκης είναι ΣΥΡΙΖΑ δεν είπαν! Φευ!

Αυτός ο κοντός με τη γραβάτα ως τι περιφέρεται από υπουργείο σε υπουργείο;

O άλλος ο Σωτηράκης (όχι ο Μουρίκης) θα μας πει κάτι για την ταμπακιέρα; Θα σου τα πω εγώ αναγνώστη μου! Σιγά σιγά!

Ο Γιωργάκης θα μας πει για την άλλη ταμπακιέρα;

Ταξιδάκια με τα λεφτά των μελών, εκδρομούλες για το καλό των μελών, τον οικονομικο απολογισμό περιμένουμε, να κλείσουμε ταμείο!

Προχωρά η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, είπε ο Λουζιώτης. Καλά παιδιά, φτιάξτε το air-condition στο 2ο πρώτα που βγάλαμε τη μπέμπελη!

Χαμός στα στρατόπεδα των υποψηφίων! Κλείνουν τα ψηφοδέλτια στις 30 του μηνός! Το νου σας! Θα σας πάρει και το Επιμελητήριο, αυτός που βρίζετε καθημερινά! καθήστε φρόνιμα!

Σας έχω κι άλλα για μετά!

@αργυρούλα