Ποιός από τους Λουζιώτη και Πιτσάκη έκανε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων του Επιμελητηρίου Κορινθίας ;
Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες με ακόμα ένα «διαμαντάκι» της διαχείρισης των χρημάτων του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Στο σημερινό ποστ θα δείτε πόσα χρέωσε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης μια απλή μετακίνηση του στην Τρίπολη για εκδήλωση εγκαινίων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Ο Παν.Πιτσάκης επέλεξε σε αυτήν την μετακίνηση να πάει μόνος του, εξάλλου για εγκαίνια πήγαινε και «επιβάρυνε» τα ταμεία του Επιμελητηρίου με τριάντα ευρώ, για την ακρίβεια με 29,60 ευρώ. Όλα αυτά μόλις πριν από τρία χρόνια. Όχι τριάντα, τρία χρόνια πριν, που η τιμή της βενζίνης και των διοδίων είναι περίπου στα ίδια επίπεδα άντε να είναι αυξημένη κατά 10%. Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής για Παν.Πιτσάκη.

Αντίθετα, ο νυν πρόεδρος Παναγιώτης Λουζιώτης, για μία απλή μετακίνηση στην Τρίπολη με σκοπό την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη(είχαμε κάνει σχετικό ποστ πριν από δύο μέρες «Επιμελητήριο Κορινθίας: 215 ευρώ σε Λουζιώτη και Μουρίκη για μία απλή μετακίνηση στην Τρίπολη.) χρέωσε τα ταμεία του Επιμελητηρίου με 107 ευρώ!

 

Συνοψίζοντας για να αντιλαμβάνονται και οι αναγνώστες το τι διαχείριση γίνεται στο Επιμελητήριο Κορινθίας έχουμε:

Μετακίνηση Πιτσάκη στην Τρίπολη 30 ευρώ vs Μετακίνηση Λουζιώτη στην Τρίπολη 107 ευρώ δηλαδή 3,5 φορές παραπάνω η χρέωση για τα ταμεία του Επιμελητηρίου επί θητείας Παν.Λουζιώτη.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

mifi