Κόρινθος: Ευχαριστίες για τη σημερινη αιμοδοσία στο 1ο Γυμνάσιο (ΦΩΤΟ)
Για μια ακόμη φορά έγινε πράξη η αγάπη και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου,πραγματοποιήθηκε, για μια ακόμη φορά, με πολύ μεγάλη συμμετοχή  εθελοντική αιμοδοσία της Α ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Κορινθίας.


Ευχαριστούμε πολύ τον  Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου κ. Γιώργο Παπαφίλη και τη Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Κορίνθου  κ. Κατερίνα Παπανικολάου για την  παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων για τις ανάγκες της αιμοδοσίας   καθώς και για  τη ζεστή φιλοξενία τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους εθελοντές αιμοδότες που ενίσχυσαν την τράπεζα αίματος του Σωματείου μας.Η προσφορά αίματος  είναι εξαιρετικά πολύτιμη καθώς συμβάλλει στη διάσωση της ανθρώπινης ζωής και στην ενίσχυση  των  δεσμών της κοινωνίας μας. Για μια ακόμη φορά έγινε πράξη η αγάπη  και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου που με μεγάλη ευαισθησία πραγματοποίησε την αιμοληψία και συγκεκριμένα τη Διευθύντρια Αιμοδοσίας, κυρία Χριστίνα Παππά ,τη Βιολόγο Βίκυ Κόικα , καθώς και τις νοσηλεύτριες, κυρίες Χριστίνα Γιαννοπούλου, Χριστίνα Δρυμούρα, Νατάσα Παπαγεωργίου και Αγγελική Στάμου. 

Η συμμετοχή όλων μας δίνει δύναμη  για να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε  δράσεις
αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!!