Πάλι τροχαίο στον κόμβο. Έπεσε πάνω στη μάντρα του Λυκείου. Ανησυχία από τους γονείς (ΦΩΤΟ)

Εξ αρχής το loutrakiblog.gr έγραψε ότι το συγκεκριμένο έργο, στο συγκεκριμένο σημείο, το νέο Λύκειο του Λουτρακίου, ήταν λάθος για πολλούς λόγους (έξω από την πόλη, σε λεωφόρο μεγάλης και συχνής κυκλοφορίας κλπ).

Αργότερα η δημοτική αρχή σκέφτηκε, καλώς βέβαια, ότι η δημιουργία κυκλικού κόμβου στο σημείο, ήταν μια καλή λύση να περιορίσει και να ανακόψει τις μεγάλες ταχύτητες των διερχόμενων αυτοκινήτων, ενώ μεχρι να ολοκληρωθεί ο κόμβος τοποθετήθηκαν φωτεινοί σηματοδότες.

Στην κατεύθυνση αυτή αν και σε κόμβους δεν υπάρχουν φανάρια, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Σωτήρης Πέρρας, τα φανάρια παρέμειναν σε λειτουργία, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των μαθητών (σχολείο) και των αθλητών (κλειστό γυμναστήριο)

Κατασκευάστηκε λοιπόν ένας κόμβος, όπου ομολογουμένως και ο πιο αδαής βλέπει τις κακοτεχνίες του. Πολλά τροχαία ατυχήματα σημειώνονται σχεδόν καθημερινά και ευτυχώς δεν εχουμε θρηνήσει θύματα.

Δύο οχήματα μέχρι ώρας έχουν εκτραπεί της πορείας τους και έχουν προσκρούσει στη μάντρα του σχολείου.

Μετά το χθεσινό τροχαίο, η ανησυχία των γονέων και των διδασκόντων καθηγητών είναι έκδηλη.

Μιλώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου κ. Δημήτρη Παππά, δήλωσε ότι ανησυχεί πάρα πολύ για την ασφάλεια των παιδιών, αφού ούτε ο κόμβος, ουτε τα φανάρια, είναι αρκετά για την αποφυγή των ατυχημάτων. Κάνει έκκληση στη δημοτική αρχή και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών να βρεθεί λύση ώστε να εξαλειφθεί εντελώς ο κίνδυνος ατυχημάτων μπροστα στο σχολείο.

«Φανταστείτε, χθες που έπεσε το αυτοκίνητο πάνω στη μάντρα, να περπατούσαν τα παιδιά», τόνισε, ενώ όπως μας είπε θα αποστείλλουν εκ νεου έγγραφα σε πάσα αρμόδια αρχή.

Σχόλιο LB : Το νού σας στα παιδιά μας!

Χ@ρα

Image removed.