Ξυλόκαστρο: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
Ποια θέματα θα συζητηθούν
  • Καλείστε την 18η του μηνός Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, σε μικτή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: α) δια ζώσης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο δημοτικό κατάστημα (Λ. Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο), και β) με τηλεδιάσκεψη, στο κάτωθι link, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87Α΄/7-6-2010), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει, με θέματα:
  1. Επαναδημοπράτηση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στη Δ.Κ. Σαρανταπήχου (οικισμός Σαρανταπηχιωτίκων).
  2. Εισήγηση στο Δ.Σ. για έκδοση κανονιστικής απόφασης για τον καθορισμό διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης.
  3. Εισήγηση στο Δ.Σ. για έκδοση κανονιστικής απόφασης για ετήσια εισφορά μελών ΚΑΠΗ.
  4. Εισήγηση στο Δ.Σ. για έκδοση κανονιστικής απόφασης για την κάλυψη των υπολειπόμενων κενών θέσεων (μετά την κάλυψη 20 θέσεων με επιδότηση από τη δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης») και τον καθορισμό της ετήσιας εισφοράς.
  5. Εισήγηση στο Δ.Σ. επί αιτήματος εταιρείας στη Δ.Κ. Γεληνιατίκων για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε συσκευαστήριο ιδιοκτησίας της νωπών αγροτικών προϊόντων.
  6. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τροποποίηση προϋπολογισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
  7. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τροποποίηση προϋπολογισμού στα πλαίσια της υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ως μέλος στην “Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου” (Περιορισμένης Ευθύνης).
  8. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τροποποίηση προϋπολογισμού για την κάλυψη δαπανών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου.
  9. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τροποποίηση προϋπολογισμού (γενική τροποποίηση).
  10. Εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος Βυζαντινής – εκκλησιαστικής & παραδοσιακής – δημοτικής μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης.
  11. Εξειδίκευση πίστωσης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.
  12. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρων Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων.
  13. Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου για κατεπείγουσα κίνηση υπηρεσιακών οχημάτων.