Νεμέα: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών (ΦΩΤΟ)
Τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου βράβευσε για την ωραία παρουσία της ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος

Το μουσικό συναπάντημα των φιλαρμονικών από το Δερβένι και τη Νεμέα ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό που έδωσε το παρόν στη κεντρική πλατεία της Νεμέας , έναντι του δημαρχείου της πόλης για να παρακολουθήσει το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος και η Φιλαρμονική του Δήμου Νεμέας.

Η αυλαία του φεστιβάλ άνοιξε με τη συναυλία της φιλοξενούμενης Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου κινούμενη σε pop & rock μελωδίες πασίγνωστων τραγουδιών της διεθνούς μουσικής σκηνής, και ακολούθησε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Νεμέας που απέδωσε πολύ γνωστές ελληνικές και ξένες μουσικές επιτυχίες.

Τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου βράβευσε για την ωραία παρουσία της ο Δήμαρχος Νεμέας Κωνσταντίνος Φρούσιος, ενώ ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και δια βίου Μάθησης του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Χρήστος Κολοκυθάς βράβευσε αντίστοιχα τη Φιλαρμονική Δήμου Νεμέας, προσφέροντας μια σύνθεση με τοπικά προϊόντα του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Το παρόν στην όμορφη μουσική βραδιά έδωσαν και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Νεμέας Παναγιώτης Ρογκάκης, Σωτήρης Σκάζας και Γιώργος Μουσχουρας.

Την εκδήλωση, κατόπιν επιθυμίας της Φιλαρμονικής Δήμου Νεμέας και προσωπικά της αρχιμουσικού της Γεωργίας Γιαννακοπούλου, παρουσίασε ο ηθοποιός Γιώργος Κορδούλης, μέλος της θεατρικής ομάδας Ευρωστίνης "Πειραματιστές" και μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου Γιώργος Κορδούλης.

Οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου ευχαριστούν θερμά το Δήμο Νεμέας, τη Φιλαρμονική του Δήμου και τους μουσικούς για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Κολοκυθά που συνόδευσε με χαρά τη μουσική αποστολή της Φιλαρμονικής Δερβενίου προς και απο τη Νεμέα.