Νεμέα: Με επιτυχία η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής σε καπέλο της Αναστασίας Χανιά (ΦΩΤΟ)
το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής σε καπέλο της Αναστασίας Χανιά και με εξαιρετικά σχόλια για τις δημιουργίες που παρουσίασε.

Η Αναστασία Χανιά (Art Anastasia) παρουσίασε τις δημιουργίες της στην πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής σε καπέλο, που πραγματοποιήθηκε στη Νεμέα (επί της οδού Δερβενακίων), το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 που διοργανώνει ο Δήμος Νεμέας.

Η Αναστασία Χανιά δήλωσε χαρακτηριστικά:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής . Χαίρομαι που πραγματοποιήθηκε στον τόπο μου(κάτι που επιθυμούσα και είναι η αφετηρία μου) υπό την συμβολή του Δήμου Νεμέας και έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 .
*Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ρογκάκη (για εμένα τον συμμαθητή μου Παναγιώτη) ο οποίος συνέβαλε ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού αλλά και με προσωπική δουλειά !
*Ευχαριστώ τον Baggelis Malakos για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό του!
*Ευχαριστώ τον Κύριο Χρήστο Σιδέρη ιδιοκτήτη του πολύ ωραίου χώρου που πραγματοποιήθηκε η έκθεση ζωγραφικής για την προθυμία, την συνεργασία και το φιλότιμο!
*Ευχαριστώ τον κόσμο που με τίμησε με την παρουσία του και για τα εξαιρετικά και πολύ θετικά σχόλια που μου έκανε για τις δημιουργίες μου!
*Ευχαριστώ τον σύζυγο μου ,την οικογένειά μου, τους φίλους μου!