Συνεχίζονται σήμερα τα δύο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Αρχαία Κόρινθο και το Χιλιομόδι
στις 9 το βράδυ
  • Συνεχίζονται σήμερα τα δύο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διεξάγονται στην Αρχαία Κόρινθο (από τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ο Βελλερεφών) και το Χιλιομόδι (από το Κορινθιακό Θέατρο Βασίλης Ρώτας).

- Στο Ξενία της Αρχαίας Κορίνθου, στις 9.00 το βράδυ, οι φίλοι του θεάτρου μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μικρές ιστορίες φόνων», από την θεατρική ομάδα «Ασυνήθεις Ύποπτοι», που έρχεται από το Αιγάλεω. Το έργο του Παναγιώτη Μπρατάκου αναδεικνύει τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας σε «ακραίες» καταστάσεις. Ένα έργο για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας….

- Στο Χιλιομόδι και το Θέατρο «Ειρήνη Παππά» (και σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Δημοτικό Θέατρο Θωμάς Θωμαΐδης), στις 9.00 το βράδυ, η θεατρική ομάδα του Αγίου Βασιλείου «Πάνος Βαρδάκας» παρουσιάζει το έργο του Νιλ Σάιμον, «Οι Ηλίθιοι». Πρόκειται για μια ανάλαφρη ρομαντική κωμωδία, μέσα από την οποία ο αμερικανός θεατρικός συγγραφέας σατιρίζει τα κοινωνικά συστήματα και τα πολιτικά ήθη του 20ου αιώνα.