Πυρά κατά της Τοπικής Κοινότητας «Ταρσινά» πετά ο Δήμος Βέλου Βόχας
έντονη αντιπαράθεση για το νερό
  • ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ διαβάσαμε μέσω του facebook από την τοπική κοινότητα Ταρσινών πως το χωριό εδώ και δύο μέρες, δεν έχει νερό ύδρευσης.

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ γιατί ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δρόμο του facebook και όχι της συνεργασίας τους με το Δήμο Βέλου Βόχας.  

Ο Δήμος Βέλου Βόχας 7 μήνες τώρα διαπιστώνει την παντελή αδράνεια του τοπικού συμβουλίου και αδιαφορία του για το νερό της ύδρευσης, αλλά κι άλλα σημαντικά θέματα. 

Δεν κάνει όμως το ίδιο για το νερό άρδευσης, εμπλεκόμενο σε δύσβατα και περίεργα κανάλια. Μέχρι σήμερα για λόγους πολιτικού πολιτισμού, κακώς, ανεχθήκαμε αυτή την απρεπή συμπεριφορά. Ο Δήμαρχος είναι πλήρως ενημερωμένος για το ποιοι, πως και με ποιον τρόπο διαχειρίζονται τα νερά στα Ταρσινά. Μέλημα του είναι μόνο και αποκλειστικά η ύδρευση του χωριού.

Η απόφαση του Δημάρχου από σήμερα είναι η εξής: άμεσος και πλήρης διαχωρισμός των δεξαμενών και των δικτύων ύδρευσης από την άδρευση του χωριού. Η υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου θα εξασφαλίσει την απεμπλοκή των δικτύων και θα διασφαλίσει τώρα και στο μέλλον, ότι από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης δεν θα περάσει πάλι σταγόνα άρδευσης.