Σύσκεψη φορέων για τα «ΙΗ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2024» παρουσία του Μητροπολίτη Κορίνθου
χθες Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024

Ευρεία σύσκεψη όλων των Φορέων, για τα «ΙΗ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2024», πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, εκπροσώπων του Δήμου Κορινθίων, Στρατιωτικών, Αστυνομικών και υπολοίπων Φορέων της πόλεως Κορίνθου, της Φιλαρμονικής καθώς και Ιερέων και Ιεροψαλτών του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου, των Εφημερίων της Αρχαίας Κορίνθου και των ορισθέντων Τελεταρχών για την διεξαγωγή των Λατρευτικών εκδηλώσεων, συζητήθηκαν οι τρόποι, με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματισμένες Λειτουργικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου μας και Αποστόλου των Εθνών Παύλου.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με τον σεπτό Ποιμενάρχη μας να εύχεται στους εκπρόσωπους των Φορέων «καλή πανήγυρη» επικαλούμενος τις πρεσβείες του Αγίου Αποστόλου Παύλου.