Με επιτυχία η κοπή της πίτας του συνδυασμού του Θανάση Μανάβη! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ Θανάσης Μανάβης, του δήμου Βέλου-Βόχας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στη Γράνα Ζευγολατιού.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην κοπή της πίτας! Ο Θανάσης Μανάβης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος μετά τις εκλογές του Οκτώβρη, τονίζοντας ότι η αγάπη του κόσμου και η υποστήριξη είναι οι λόγοι που του δίνουν δύναμη και συνεχίζει να αγωνίζεται.

Ο Θανάσης Μανάβης είναι ένας από σας, είμαι εσείς, τόνισε χαρακτηριστικά, αποσπώντας θερμό χειρόκροτημα.

Στη σύντομη ομιλία του που θα παρακολουθήσετε ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί, τόνισε τα προβλήματα του δήμου, κυρίως όμως εστίασε στο μεγάλο, αναντίρρητα, πρόβλημα του νερού.

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο μικρός μπόμπιρας, ο γιος του, ο οποίος ήθελε να είναι στην αγκαλιά του μπαμπά του την ώρα που εκείνος μιλούσε. Ο Θανάσης Μανάβης και πάλι χαριτολογώντας είπε ότι είναι συνηθισμένος και στα οικογενειακά βάρη!

Ο μικρούλης χειροκροτούσε το μπαμπά του φωνάζοντας μπράβο και όπως καταλαβαίνετε όλοι χάρηκαν αυτές τις στιγμές που ομολογουμένως έκλεψαν την παράσταση στο τέλος, χαρίζοντας χαμόγελα και χειροκρότημα!