Αλέξανδρος Γκουργιώτης: Θλίβομαι... (ΒΙΝΤΕΟ)
Δεν υπάρχει μπαρτσόμετρο για να μετρήσουμε την αγάπη μας για τον ΠΑΣ Κόρινθος, τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ κ. Αλ. Γκουργιώτης

Ολοι θέλουμε να ανέβει η ομάδα μας στη Β κατηγορία. 

Ως νομικός και ως μέλος αυτού του δημοτικού συμβουλίου με θλίβει, εχει το χαρακτήρα ενός προσυμφώνου από τον ΠΑΣ, σε μία συμφωνία, που όπως είχα πει για τη συμφωνία για τα led, ως ετεροβαρή και το υιοθετήσατε, η σημερινή συμφωνία με προσβάλλει γιατί πάσχει εγκυρότητος.

 Το άρθρο 5 προβλέπει ότι για να είναι έγκυρη η απόφαση του ΠΑΣ πρέπει να έχει απαρτία, που δεν έχει. 

Εδώ κύριε δήμαρχε πρόκειται για τη δημοτική περιουσία και τη χρηστή διαχείριση του δήμου.

 Νομιμοποιείται το ΔΣ για αυτή την απόφαση που πήρε; Aκόμα και αν είναι 7 όπως λέτε, που είναι 9μελές, υπέγραψαν 3. Εχει υποβληθεί νομίμως το αίτημα; Oχι, πάσχει εγκυρότητος και νομιμότητος.

 Είμαι από τους πρώτους που υποστηρίζει τον αθλητισμό και όλα τα αθλητικά σωματεία, στον όρο 1 αναφέρεται σε αποκλειστική χρήση των εν γένει χώρων για 10 χρόνια. 

Εαν βρεθεί μια άλλη ομάδα του δήμου μας, όπως ο Τενεάτης πχ, που θα παίξει; Θα καταγγείουμε τη συμβαση με τον ΠΑΣ? Θα έχουμε την υποχρέωση όλων των δαπανών του γηπέδου αλλά και στο γήπεδο του Συνοικισμού έχει  την υποχρέωση να τα πληρώνει όλα. 

Αρα τι μας χαρίζουν κύριε δήμαρχε? Αν ανέβει η ομάδα, γίνεται ΠΑΕ, άρα ΑΕ, έχει άλλες διαδικασίες. Προτείνω να αποσυρθεί το θέμα, να επαναδιαπραγματευθούμε.

Δείτε στο 39.18 λεπτό