Στο Ξυλόκαστρο περιόδευσε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος
Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ξυλόκαστρο την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε με πολίτες, επιχειρηματίες και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να συζητήσει τις προκλήσεις και τις ανάγκες της περιοχής.

Ο κ. Σπυρόπουλος, μεταξύ άλλων, είπε ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να ενισχυθούν οι υπηρεσίες υγείας με γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε διασφαλίζεται η ισότιμη πρόσβαση των κατοίκων στο ΕΣΥ.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα τη δεδομένη χρονική στιγμή που ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση, και αναδεικνύει μια σειρά ζητημάτων όπως οι χαμηλοί μισθοί, η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και τα υψηλά ενοίκια, η ανάγκη ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε ότι τον ενάμιση μήνα που απομένει έως τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα πρέπει να συζητήσουμε για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Ευρώπη, για τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

Όπως είναι η κλιματική αλλαγή και η θωράκιση των χωρών όπως η Ελλάδα απέναντι στις αλλεπάλληλες κρίσεις με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Τέλος κάλεσε τους πολίτες στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ στην ισχυρή αντιπολίτευση της χώρας.

*Ο  Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής
Μηχανολόγος Μηχανικός MSc
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής