Tα εν δήμω Κορινθίων (Παραπολιτική στήλη 18/4/2024)
Οσα δε λέγονται, όσα δεν μαθαίνονται

Δυστυχώς ο άμισθος Συριζαίος σύμβουλος του Νίκου Σταυρέλη, Τάσος Ξύδης, δεν κατάφερε να προκριθεί στις εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Κυριακή πρωί, όποιος περνούσε από το δημαρχείο, τον βάζανε μέσα να ψηφίσει όπως μας είπε ένα πουλάκι. Αλλά δεν...Δεν πειράζει σύντροφε, την άλλη φορά..

Σε αναβρασμό βρίσκονται και οι κομματικοί μηχανισμοί στο Νομό εν όψει των ευρωεκλογών. Οι δημοσκοπήσεις για τη ΝΔ, δεν πάνε όπως ήθελαν και έχουν αρχίσει και σφίγγουν τα γάλατα. Αυτό σημαίνει ότι θα μετρήσουν εχθρούς και φίλους. Οι πολυσυλλεκτικοί συνδυασμοί της αυτοδιοίκησης θα έχουν θεματάκια άραγε;

To νέο αφήγημα των τρολ του διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι στις προηγούμενες εκλογές έλαβε ποσοστό 7,72%. Οκ!σύντροφοι, με ένα 8,5% είμαστε ευχαριστημένοι ας πούμε;;

Τι είπε ο Στέφανος: (Kασσελάκης). Η καπηλεία του πατριωτισμού και της πίστης από τη Δεξιά τελειώνει εδώ. Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα γίνει στη Μονή Πετράκη;; Τι ζούμε σε αυτή τη χώρα;;

Καλοκοιτάει τον ΠΑΣ, γνωστός και μη εξαιρετέος επιχειρηματίας της Κορίνθου. Σιγά βρε, άσε και τίποτα σε κανέναν άλλο.. Ολα εσυ;

Μόνος και έρημος ο Τάσος Μποζίκης με 1 1/2 κάμερα από κάτω. Στο τέλος θα κάνει συνεντευξη Τύπου μόνος του, αφού δε συγκινεί τα πλήθη! Αλλωστε δεν ξέρει τις περισσότερες φορές να απαντήσει στις ερωτήσεις.

Χαιρετίσματα στον ποιητή δώσαμε; Γεια χαρά μεγάλε ποιητή!

Σας είπαμε ότι ο Θύμιος (όχι ο Τσαρμπός) έχει θυμώσει. Δεν ακούτε!

Της προσφυγής το κάγκελο στην Κόρινθο από τις κατασκευαστικές εταιρείες. Ακομα και για το έργο της ΔΕΥΑΚ έγιναν προσφυγές! 

Αγαπάμε Σταύρο! Να τα πούμε γρήγορα, είπε ο Σταύρος Δανιήλ στο δημοτικό συμβούλιο γιατί έχει την Ολυμπιακάρα!

Εκεί στον ΕΦΚΑ Κορίνθου, έγιναν λίγο ρόμπα η μου φαίνεται; O Διευθυντής δεν ήξερε, δε γνώριζε ποιος κόλλησε το χαρτί. Λογικό, το πρωί μπαίνει στην υπηρεσία με σκυμμένο το κεφάλι, (ίσως έχει αυχενικό ντε), που να το δεί τόσες μέρες; Σιγά το πράμα ρε παιδια! 

Το «σκάνδαλο» του αιώνα με τα Led ήταν να ανταλλάξουμε μεηλ με την εταιρεία για να αντικαταστήσουμε τις λάμπες! Λύθηκε και αυτό!

Ερωτας μεγάλος γεννήθηκε! Στα πέριξ της Κολιάτσου! Με επιχειρηματία της πόλης! Ενα πουλάκι μας είπε ότι το ζευγάρι καθόταν σε απόσταση αναπνοής σε γνωστό μαγαζί και αφού αραίωσε ο κόσμος αργά το βράδυ, πλακώθηκαν και στα φιλιά! 

 

Οι @shark-αστικοί!