Η αλαζονεία του Θανάση Μανάβη.
Ένα post του Θανάση Μανάβη, δημάρχου του δήμου Βέλου Βόχας και μάλιστα νεοεκλεγέντος, προκαλεί αλγινή εντύπωση.

Αναγνώστες μας, έστειλαν την εικόνα και ζητούν την άποψή μας!

Η αλαζονεία είναι η μήτρα της αυτοκατάλυσης

Μια φράση που δεν συνάδει με τις αρχές του πολιτικού πολιτισμού, ούτε με τη στοιχειώδη ευγένεια, στο πρόσωπο του πολιτικού σου αντιπάλου. Ενός αντιπάλου που οι πολίτες τον εξέλεξαν για 3 θητείες! Είναι προσβολή ακόμα και στους δημότες να επικαλείσαι με αυτόν τον τρόπο το παρελθόν. Oταν μάλιστα ο ίδιος, αποτέλεσες παρελθόν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις!

Άλλο είναι η πολιτική αντιπαράθεση, άλλο η απαξίωση και η ισοπέδωση.

Μηνύματα απολύτως τοξικά, που μεταφέρουν στους δημότες ένα δηλητηριώδες κλίμα.Η κομπορρημοσύνη πολλές φορές επιφέρει την ταπείνωση! 

 Αυτό που προέχει είναι να επιδείξει έργο, με σεμνότητα! Γι' αυτό άλλωστε θα κριθεί! Οχι γιατί δεν έκανε ο Αννίβας Παπακυριάκος, ο οποίος κρίθηκε! Τα ειρωνικά ποστ μετριάζουν την ουσία και το πολιτικό ανάστημα του καθενός! Οπως αναιρούν το πολιτικό ανάστημα, το χαρακτήρα του ανδρός, τα σεξιστικά σχόλια για την πρώην Γενική Γραμματέα! Ολοι θυμόμαστε το 80-60-80 (αναφερόμενος στις αναλογίες της, απαξιώντας μια επιστήμονα και μια γυναίκα)

Ας σκεφτεί λοιπόν ο νέος δήμαρχος Βέλου-Βόχας.. τι θέλει να κάνει, ποια θέλει να είναι η εικόνα του και ποιο το πολιτικό του ανάστημα!

Δείτε το ποστ και θα καταλάβετε!