ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κλεισμένοι δρόμοι και μπλόκα παντού από την Αστυνομία για το Final 4 (ΦΩΤΟ)
Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ για τον τελικό Κυπέλλου στο Λουτράκι. Μπλόκα και έλεγχοι παντού!

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας που επικρατούν στο Λουτράκι Κορινθίας από την Ελληνική Αστυνομία.

Ενημερώνουμε ότι ο δρόμος από Λουτράκι προς Κόρινθο και αντίστροφα από την βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας είναι κλειστός από την Αστυνομία.

Η διέλευση των αυτοκινήτων γίνεται μόνο από τον Ισθμό.

Μπλόκα της Αστυνομίας και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στην είσοδο της πόλης, στο ύψος των φαναριών στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Δυνάμεις επίσης στο Κλειστό Γυμναστήριο που διεξάγονται οι αγώνες, ενώ περιπολίες γίνονται και μέσα στην πόλη!

 

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο Λουτράκι, εν όψει του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλει Γυναικών που διεξάγεται σήμερα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου,ημέρα διεξαγωγής των ημιτελικών (ΑΡΗΣ-ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) η Αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο κάποιων φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ κάποιοι φίλαθλοι της ΑΕΚ που έβριζαν την αποστολή του Ολυμπιακού όταν κατέφθασε στο γήπεδο, απομακρύνθηκαν επίσης.

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ την Παρασκευή σε παρακείμενο χώρο βρέθηκαν αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και στυλιάρια κρυμμένα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

 

Σε ελέγχους προέβη η ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για τη διεξαγωγή του 17ου Final Four του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών, στο Λουτράκι.

Κατά την διάρκεια αυτών, εντοπίστηκαν δίπλα στο γήπεδο, δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί -αποτελούμενοι από πλαστικό μπουκάλι του 1.5lt βενζίνη- που είχαν προσκολλημένη με αυτοκόλλητη ταινία από μια αυτοσχέδια κροτίδα με φυτίλι.

Επίσης, σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων βρέθηκαν 22 ξύλινα στυλιάρια μήκους έως 1.40 μέτρων.

Κατόπιν αυτών, σε βάρος αγνώστων σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

πηγη - loutrakiblog.gr