Κόρινθος: Βόμβες Νανόπουλου στην συνέντευξη τύπου-(ΒΙΝΤΕΟ)
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος


Περιληπτικά είπε:

-Αλαζονεία, ημέτεροι , παραπληροφόρηση.

-Αυτά είναι τα τρία δείγματα είναι της Δημοτικής Αρχής Σταυρέλη.

-Η έπαρση του δημάρχου Κορινθίων και το 48% που επικαλείται συνέχεια ο κος Σταυρέλης είναι δείγμα της αλαζονείας του.

-Δεν ασχολείται με σημαντικά θέματα όπως το φεστιβάλ με τις αποικίες της Κορίνθου, εγώ παρ’όλο που δεν είμαι δήμαρχος το προχωρώ με ιδιωτική εταιρεία!

-Να είναι πιο προσεκτικός με τους ημετέρους, με το καλημέρα να εξοφλήσει τα προεκλογικά γραμμάτια;

-Δύο παραδείγματα, το ένα με τα 57,000 ευρώ για τα λάστιχα και την ”μεθόδευση” που γίνεται για να πληρωθεί η προμηθεύτρια και  το άλλο για την πρόκριση της lECH GROUP IKE(συμφερόντων συνεργατών του κ. Κακογιάννη), από την χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής με την χαμηλότερη έκπτωση απ’όσες κατατέθηκαν ,απορρίφθηκαν προσφορές με έκπτωση 27,41% και 20,30% για να πάρει το έργο των 600,000 ευρώ η LECH GROUP IKE με έκπτωση μόλις 1%!Σκάνδαλο;Σύμπτωση ,ίσως..

-Σε ένα άλλο θέμα ,αυτό των προμηθειών για είδη καθαριότητας και εκεί διάφορες εξαιρέσεις, όχι ο Στριμενόπουλος, όχι η Χριστίνα Οικονόμου, όχι η Vitafarm, ένα μεγάλο κομμάτι όλων αυτό θα το πάρει το  Κοrinthian Palace Catering! Όλα αυτά θεωρώ ότι είναι διασφαλίσεις προεκλογικές ίσως, όλα αυτά θεωρώ δεν είναι προς το συμφέρον του δήμου αλλά προς το συμφέρον ορισμένων ημετέρων!

-Για τον διαγωνισμό με τα ογκώδη που είναι 500,000 ευρώ περίπου να κάνω μια πρόβλεψη ποιός θα το πάρει; Το πιθανότερο είναι να το πάρει ο κ Κουρούμπαλης, οποίος θυμάστε τι είχε πεί στην κοπή της πίτας της Πνοής Δημιουργίας, υπάρχει και βίντεο!

-Στο ταμείο της ΔΕΥΑΚ αφήσαμε 1,4οο,οοο ευρώ και στην ΔΕΗ χρωστάμε μόνο 150,000 όταν άλλοι δήμοι χρωστάνε εκατομμύρια.

-Δεν ψηφίσαμε τις μειώσεις της ΔΕΥΑΛ γιατί δεν μας έφεραν μελέτη όπως ορίζει ο νόμος, δεν μπορεί να βαφτίζει μελέτη ένα μικρό πόνημα, ένα excel που έφτιαξε ο κ.Ντιγκιρλάκης  ο οποίος απ’όσο γνωρίζω δεν είναι μελετητής ,είναι τεχνολόγος τροφίμων. Και εντάξει αυτό που έφτιαξε, το excel γιατί δεν μας το μοίρασε να το δούμε;

-Για το σκάνδαλο των Led o κύριος Σταυρέλης έκανε δυο προσφυγές και απερρίφθησαν, η σύμβαση των Led είναι η καλύτερη στην Ελλάδα! Εξοικονομούμε 1εκ περίπου ευρώ το χρόνο από αυτήν την σύμβαση!

 

Αυτά και πολλά άλλα στο βίντεο ΕΔΩ

mifi