Eπίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Νοσοκομείο Κορίνθου
Αύριο Παρασκευή στις 11π.μ.

Την Παρασκευή 9/2/2024 στις 11:00 π.μ. κλιμάκιο της ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κορινθίας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις  με την Διοίκηση και το Ιατρονοσηλευτικό Προσωπικό του νοσοκομείου.
Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι η Αναπληρώτρια Γραμματέας του Τομέα Υγείας κα Κατερίνα Σολωμού. Είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Αριστούχος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών στον Τομέα Κλινικών Εργαστηρίων – Εργαστήριο Ακτινολογίας – Ακτινοδιαγνωστική Μαγνητική Τομογραφία και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Τμήματος Μαγνητικής Τομογραφίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων επί σειρά ετών Νομαρχιακή Σύμβουλος και Αναπληρώτρια Νομάρχης Αχαΐας, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων, ενώ ήταν Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές το 2019 και το 2023 και είναι πρώτη Αναπληρώτρια Βουλευτής.


    Η θωράκιση και η στήριξη του ΕΣΥ αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ. Ζητούμενο του κλιμακίου σε συνέχεια των παλαιότερων μας δράσεων είναι η επιτόπια διαπίστωση ύπαρξης τυχόν νέων προβλημάτων στην λειτουργία του νοσοκομείου, η πορεία επίλυσης των ήδη καταγεγραμμένων και η άσκηση πίεσης στην Κυβέρνηση μέσω προτάσεων για την εξεύρεση λύσεων.