Το Επιμελητηριο Κορινθίας τιμά το Κορινθιακό Ελαιόλαδο
διοργανώνει μια σειρά γευσιγνωσιών και προσκαλεί το ευρύ κοινό
  • Σας προσκαλούμε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, αφιερωμένη στο Κορινθιακό ελαιόλαδο και τις τέσσερις βασικές ποικιλίες της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει μια σειρά γευσιγνωσιών αφιερωμένη στο Κορινθιακό ελαιόλαδο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την συγχρηματοδότηση και τις προδιάγραφες του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (International Olive Council).

Στόχος των σεμιναρίων:

-Παρουσίαση των βασικών ποικιλιών Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.

-Γνωριμία με τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους.

Εξερεύνηση της γευσιγνωστικής ποικιλομορφίας.

-Γαστρονομική αξιοποίηση στην τοπική κουζίνα.

Ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων:

Κρατήστε τη θέση σας με ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ελεύθερο networking στο τέλος κάθε σεμιναρίου.

Κρατήσεις:

Τετάρτη 13.12.23 | 12:00- 15:00μμ – προσανατολισμένο στην εστίαση – Arion Hotel στο Ξυλόκαστρο

https://www.eventbrite.com/e/763278254807?aff=oddtdtcreator

Τετάρτη 13.12.23 | 17:00- 20:00μμ – Arion Hotel στο Ξυλόκαστρο

https://www.eventbrite.com/e/763278976967?aff=oddtdtcreator

Πέμπτη 14.12.23 | 12:00- 15:00μμ – προσανατολισμένο στην εστίαση -Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2 Κορίνθος)

https://www.eventbrite.com/e/763276509587?aff=oddtdtcreator

Πέμπτη 14.12.23 | 17:00- 20:00μμ -Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2 Κορίνθος)

https://www.eventbrite.com/e/758907622127?aff=oddtdtcreator

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την μοναδικότητα του Κορινθιακού ελαιολάδου και να απολαύσουμε την γαστρονομική του αξία! 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 27410 24464 (937,924)