Τι θα γίνει αύριο με τα σχολεία σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Βόχα και Νεμέα
Κάποια παιδιά θα χαρούν και κάποια θα.... επιστρέψουν στο σχολείο. Τι αποφασίστηκε για τα σχολεία στους παραπάνω δήμους της Κορινθίας;

Από το δήμο Βέλου -Βόχας ανακοινώνεται: “Με απόφαση Δημάρχου και σε συνέχεια του έκτακτου δελτίου καιρού της ΕΜΥ, που αφορά την συνέχιση των χαμηλών θερμοκρασιών, κλειστές θα παραμείνουν και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βέλου Βόχας (βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια)”.

Από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης ανακοινώνεται: “Καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή οι τελευταίες μετεωρολογικές προγνώσεις είναι δυσμενείς και για το Δήμο μας και αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία προσέγγισης των μαθητών από τις ορεινές 

Τοπικές Κοινότητες στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά”.

Από τον δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο ανακοινώνεται: “Λόγω των καιρικών φαινομένων κ των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου μας (ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ και τα ΛΥΚΕΙΑ) θα είναι κλειστά”

Από το δήμο Νεμέας αναφέρεται: “Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα ,τα σχολεία Α/μιας και Β/μιας εκπαίδευσης και ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου τη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ,θα λειτουργήσουν από τις 10.00 π .μ.. 

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 6944565468 (Σελλάς Γεώργιος) &6947020698 (Γιαννακόπουλος Αποστόλης)…”