Λουτράκι: H Φανή Μπάνου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Γκιώνη
Μια νέα κοπέλα, ιδιαίτερη αγαπητή στην πόλη του Λουτρακίου θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.

Η Φανή κόρη του Βαγγέλη Μπάνου, είναι μία υποψηφιότητα που περιέχει όλα όσα θέλει ο ψηφοφόρος από έναν υποψήφιο καθώς η επιστημονική της κατάρτιση, ο μειλίχιος χαρακτήρας της και η θέλησή για προσφορά είναι τα  points που ολοκληρώνουν την προσωπικότητά της.

Ένα σύντομο βιογραφικό της υποψηφίας:

 

Γεννήθηκα το 1994 και ζω στο Λουτράκι. Είμαι κόρη του Βαγγέλη Μπάνου και της Ζωής Λιόκοση και έχω δύο αδέρφια, την Κατερίνα και τον Παναγιώτη.
 Φοίτησα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στο Λουτράκι, συμμετέχοντας ενεργά στις σχολικές δραστηριότητες. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Εργάστηκα επί σειρά ετών σε επιχειρήσεις του τόπου. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Αθήνα, ως Αρχειονόμος – Βιβλιοθηκονόμος στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας. 
 Η κοινωνική μου δράση αφορά στην προσφορά εθελοντικής εργασίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου και τη συμμετοχή μου σε αθλητικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιούνται στον Δήμο. 
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2019, όπου εκλέχθηκα για να εκπροσωπήσω τους συνδημότες ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, με τη Δημοτική Αρχή Γιώργου Γκιώνη. Με γνώμονα την προσφορά και την αγάπη μου για τον τόπο, θέτω εκ νέου υποψηφιότητα με την 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴.
🫶 Συνεχίζουμε μαζί για έναν Δήμο πρωτοποριακό και ανθρώπινο. Νιώθω τυχερή και χαρούμενη, που συμπορεύομαι με ικανούς ανθρώπους και θα συμβάλλουν με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια στους κοινούς μας στόχους.
Καλή δύναμη σε όλους και με τη νίκη! 
Σας ευχαριστώ!