Ταγαράς – Παπαϊωάννου υποψήφιοι με Σταυρέλη, αλλά διαφημίζουν το έργο του Νανόπουλου
Το εξαιρετικό έργο της δημοτικής αρχής στους τομείς που είχαν την ευθύνη παραδέχονται δυο από τα στελέχη που αποχώρησαν προσφάτως και έχουν δηλώσει υποψηφιότητα με την παράταξη του Νίκου Σταυρέλη.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε, τι ακριβώς κάνουν οι πρώην συνεργάτες του Βασίλη Νανόπουλου, οι οποίοι εξαίρουν το έργο της δημοτικής αρχής που συμμετείχαν, έφυγαν καταγγέλοντας, αλλά σήμερα εκθειάζουν, ενώ είναι υποψήφιοι με την ΠΝΟΗ.

 

Για την ιστορία επαναλαμβάνουμε ότι αλλού ξεκίνησαν και αλλού η ζωή τους πάει, που λέει και το άσμα. Ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου εκλέχθηκε με την παράταξη Καλλίρη, έγινε αντιδήμαρχος του Νανόπουλου. Επέδειξε σπουδαίο έργο, όπως λέει ο ίδιος, αλλά έφυγε και είναι τώρα υποψήφιος με το Σταυρέλη.

 

 

Ο Βασίλης Ταγαράς, έσπασε όλα τα ρεκόρ! Αλλαξε τρεις συνδυασμούς σε μία θητεία. Με Αλέκο, με Νανόπουλο και τώρα με Σταυρέλη! Σπουδαίο το έργο του, στη δημοτική αρχή Νανόπουλου, όπως ο ίδιος τονίζει!

 

  • Ας δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει στην Κόρινθο

 

Τόσο ο πρώην Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Παπαϊωάννου όσο και ο πρώην Πρόεδρος του ΚΚΠ Βασίλης Ταγαράς πολιτεύονται και διεκδικούν ψήφο με το έργο της δημοτικής αρχής που καταγγέλλουν, δημιουργώντας μάλιστα και οπτικοακουστικό υλικό!!!

 

Ποια καλύτερη απόδειξη του έργου και του στοχευμένου σχεδιασμού της αρχής Νανόπουλου αν όχι τα βίντεο αυτά;

Το οξύμωρο βέβαια στην περίπτωση του κ.Παπαιωάννου είναι πως περιλαμβάνει στα έργα του τα 7 Πάρκα τσέπης τα οποία δεν έχουν υλοποιηθεί, ξεκινούν τις επόμενες ημέρες και μάλιστα αντιμετώπισαν και ζητήματα ενστάσεων.

 

Αν ο πρώην αντιδήμαρχος εννοεί την διαδικασία έως ότου φτάσει το έργο στην υλοποίηση του τότε αδικεί κατάφορα τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Νεκτάριο Σπηλιόπουλο και προσωπικό του φίλο ο οποίος επι σειρά μηνών ήταν ο μέντοράς του στην αυτοδιοίκηση, εκείνος που διεκπεραίωνε πολλές από τις εργασίες του αφού ο νέος αντιδήμαρχος δεν γνώριζε τι έπρεπε να κάνει και πως.

Τα πάρκα τσέπης είναι ένα έργο που άλλοι δήμοι έχουν ολοκληρώσει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αν κανείς γυρίσει το χρόνο πίσω και δει τις ημερομηνίες ανακοινώσεων και τις συγκρίνει με τις ημερομηνίες υλοποίησης τότε μάλλον ο κ. Παπαϊωάννου θα έπρεπε να απολογείται και όχι να περηφανεύεται… 

 

Βεβαίως θα του αναγνωρίσουμε το βάψιμο στα σκαλάκια στον Βράχο, και στον Αι Γιώργη, το κιόσκι στην Γεωργίου Παπανδρέου, την αλλαγή στα παγκάκια. Δεν θα αναγνωρίσουμε αλλά θα μέμψουμε την τραγική εικόνα του πρασίνου το οποίο στην κυριολεξία επι ημερών του αφέθηκε στο έλεος του με την σκληρή τότε κριτική του τωρινού του συνυποψηφίου κ.Γιώργου Μουρούτσου.

 

(δείτε το προεκλογικό σποτάκι του Βαγγέλη Παπαϊωάννου εδώ)

 

 

Την ίδια μομφή παρατηρούμε και στο video του κ.Βασίλη Ταγαρά ο οποίος μιλά για έργα που δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια, τότε δηλαδή που ήταν πρόεδρο στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής ο επίσης σημερινός συνυποψήφιος του κ.Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Αυτά βέβαια στα βίντεο δεν αναφέρονται αλλά φαντάζομαι πως οι Κορίνθιοι έχουν και μνήμη, έχουν και κρίση….

 

(δείτε το προεκλοικό σποτάκι του Βασίλη Ταγαρά εδώ)