Έβαλε «φωτιά» στην Κόρινθο ο Μπούκουρας (ΦΩΤΟ)
Mετά τα δημοσιεύματα του Κ24 και του LB (ΒΟΜΒΑ Πνευματικού: Μέλη των ταγμάτων της Χ.Α, υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές στην Κόρινθο!)

O Στάθης Μπούκουρας, έγραψε σε χθεσινή του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook !

Οπως καταλαβαίνετε πολλά είναι πλέον τα ερωτηματικά που εγείρονται τα οποία χρήζουν απαντήσεων και διευκρινίσεων, αφού με το συγκεκριμένο Post ο Στάθης Μπούκουρας, βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της Κορίνθου και προκαλεί….αϋπνίες!

Σήμερα όμως, κατέβασε το post  και έκπληκτοι αναρωτηθήκαμε γιατί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φοβήθηκε, ή εκβιάστηκε! Επικοινωνήσαμε μαζί του, τον ρωτήσαμε και απάντησε λακωνικά, χωρίς να ονοματίσει:

Σεβόμενος την επιθυμία κάποιων υποψηφίων που μου τηλεφώνησαν, κατέβασα την ανάρτηση για να μην δημιουργηθούν αυτές οι συνθήκες για εντάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.
Δηλώσεις που δημιουργούν τοξικότητα και πόλωση δεν βοηθούν την πόλη.
Συστήνω στους υποψήφιους όλων των παρατάξεων να δώσουν έναν καθαρό και τίμιο αγώνα αφήνοντας στο παρελθόν την τοξικότητα .
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Αρα κάποιοι, συγκεκριμένοι, που «φωτογραφίζονταν» στο post, επικοινώνησαν μαζί του αμέσως και προφανώς τον παρακάλεσαν ή του ζήτησαν ευγενικά (ισως στο πλαίσιο της όποιας συνεργασίας) να κατεβάσει την ανάρτηση.

 

Τα ερωτήματα βεβαίως παραμένουν….

 

Χ@ra