ΒΟΜΒΑ Πνευματικού: Μέλη των ταγμάτων της Χ.Α, υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές στην Κόρινθο!
Η αναφορά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Καρασάββα στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου περι δημοκρατίας, θεσμών και προάσπισής τους, οδήγησε σε μια σοβαρότατη τοποθέτηση – αποκάλυψη τον πρώην δήμαρχο, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ.Αλέξανδρο Πνευματικό.

«Άκουσα βαρύγδουπες δηλώσεις για την Δημοκρατία και χωρίς καμία προσωπική αιχμή θέλω να πώ πως  όσοι λένε κουβέντες πρέπει να τις κάνουν πράξη καθημερινά.

Εγώ ήμουν  μάρτυρας κατηγορητηρίου στην δίκη της Χ.Α και ένα κομμάτι της δίκης ήταν τα τάγματα της ΧΑ που τα ζήσαμε και στην πόλη μας. Κάποια στιγμή, όταν θα προκύψουν θέματα συμμετοχής μελών ταγμάτων της χρυσής αυγής, αυτών που με κυνήγησαν και με χτύπησαν στα Δερβενάκια , θα βγουν και θα καταδικάσουν τις υποψηφιότητες σε όποιο ψηφοδέλτιο και αν είναι; Θέλω να δω ποιοι θα καταδικάσουν τότε. Τις υποψηφιότητες αυτών που ήταν στα τάγματα και δέρνανε κόσμο  τότε. Τότε θα σας παραδεχτώ» κατέληξε ο Αλέκος Πνευματικός.  

 

Άμεση και κάθετη υπήρξε η απάντηση του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου «στον δικό μου συνδυασμό ούτε υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν τέτοια άτομα» και κανενός άλλου! 

 

Αυτή η τοποθέτηση ήταν η βόμβα της  συνεδρίασης του ΔΣ και όχι η παραίτηση του κ.Γιώργου Πιέτρη από την προεδρεία του Λιμενικού ταμείου, ενέργεια θα έλεγε κανείς αναμενόμενη αρκετές εβδομάδες τώρα.  

 

Χ@ra