Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας του Νίκου Σταυρέλη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα η κοπή πίτας της Πνοής Δημιουργίας αφού φίλοι, υποψήφιοι και υποστηρικτές του Νίκου Σταυρέλη έδωσαν δυναμικό παρών σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο ''Μεκριζής''.

Σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό κατάστημα της Κορίνθου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπίτης πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης του δήμου Κορινθίων ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, με επικεφαλής το Νίκο Σταυρέλη.

Πάνω από 500 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα ενώ 150 περίπου άτομα δεν μπόρεσαν να βρουν θέση.

Πολύ ευχαριστημένος έδειχνε ο Νίκος Σταυρέλης ο οποίος συνεχώς ευχαριστούσε τον κόσμο που τίμησε εκείνον, την παράταξη και την εκδήλωση.

Αφού έλαβε το λόγο και έκοψε την πίτα, είπε πως ο τυχερός θα λάβει δώρο έκπληξη.

Στη συνέχεια τόνισε, πως η μέρα δεν προσφέρεται για προεκλογικές ομιλίες όμως στάθηκε στο δίπτυχο της διοίκησης που θα ασκήσει σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

«Θα είμαι μόνο δήμαρχος. Θα ξεκινήσουμε τους πρώτους 4 μήνες της δημαρχιακής μας θητείας με 20 αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς για το κέντρο και τα χωριά.»

 

Οι παρουσίες

Επβεβαιώθηκε βεβαίως το ρεπορτάζ του korinthia24.gr όταν γράψαμε ότι ο Βασίλης Μπαλάφας και ο Χρήστος Κορδώσης «έχουν δώσει τα χέρια» με το Νίκο Σταυρέλη. Το ίδιο ισχύει και για το γιατρό Σωτήρη Παπαδημητρίου. Το παρών έδωσε και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη δηλωνοντας τη στήριξή της.

Η παρουσία έκπληξη

Εκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του πρώην αντιδημάρχου του Αλέκου Πνευματικού, Χρήστου Μελέτη, οποίος δημόσια είπε κάποτε πως και τελευταίος και μόνος να μείνω, θα είμαι πάντα με τον Αλέκο!

Οι απουσίες

Το όνομα του Χρήστου Χασικίδη συζητήθηκε σε πηγαδάκια, χωρίς ο ίδιος να είναι παρών. Αν και σε συζητήσεις ο Θέμης Κουτσογκίλας εκφράζει παράπονα για τη δημοτική αρχή και δηλώνει στήριξη στο Νίκο Σταυρέλη, δεν ήταν εκεί.

Οι προγραμματικές και οι υποψήφιοι σύμβουλοι

12 προγραμματικές έχει ήδη εξαγγείλει ο Νίκος Σταυρέλης και θα προχωρήσει στις επόμενες τόνισε. Επίσης από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθούν και οι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού.

Το δημοτικό συμβούλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthia24.gr 13 άτομα το λιγότερο καιι 15 άτομα ίσως το μέγιστο, νυν σύμβουλοι του ΔΣ Κορινθίων θα είναι τελικώς υποψηφιοι με την ΠΝΟΗ

 

Χ.Β.