Κώστας Μπακογιάννης στην Κόρινθο: Βάλτε σταυρό στο Νίκο Ταγαρά! (BINTEO-ΦΩΤΟ)
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης έφθασε χθες το απόγευμα στην Κόρινθο, για να βρεθεί στο πλευρό του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά, ο οποίος πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου.

Θερμής υποδοχής από τον κόσμο έτυχε ο δήμαρχος Αθηναίων, ενώ προλόγισε και απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, πριν την ομιλία του Νίκου Ταγαρά.

Καθόλου τυχαία η επίσκεψη του κ. Μπακογιάννη και μάλιστα στην κεντρική ομιλία του Κορίνθιου Υφυπουργού! Το μήνυμα σαφές! Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έστειλε κάποιον υπουργό ή κάποιο άλλο στέλεχος της ΝΔ. Ηρθε το «αίμα» του, περνώντας αναντίρρητα το μήνυμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, επιθυμία του ίδιου του Πρωθυπουργού  που διεμήνυσε με βροντερή φωνή  ο κ. Μπακογιάννης

«Βάλτε σταυρό στο Νίκο Ταγαρά»!

«Ο Νίκος Ταγαράς δεν είναι ένας ακόμα βουλευτής, δεν είναι ένας ακόμα υπουργός. Δεν του χαρίστηκε τίποτα. Ξεκίνησε και υπηρετησε όλες τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πάντα δίπλα στον άνθρωπο! Ο Νίκος Ταγαράς είναι ένας εργάτης της πολιτικής. 

«Η Κορινθία τον χρειάζεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον χρειάζεται, η Κυβέρνηση τον χρειάζεται.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης

 

Ρεπορτάζ Χαρά Βαραβέρη