Λουτράκι: «Δεν έπεφτε καρφίτσα» στην Δημοτική Βιβλιοθήκη την ώρα που μιλούσε ο Χρίστος Δήμας
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ομιλία του. Τα πάντα κατάμεστα από κόσμο
  • Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης στο Λουτράκι για να χωρέσει τον κόσμο που βρέθηκε Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην προεκλογική ομιλία του Υφυπουργού Χρίστου Δήμα χθες το βράδυ!

Ο κ. Δήμας τελικά, μίλησε στον προαύλιο χώρο της βιβλιοθήκης υπό το φως του φεγγαριού!  Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης και ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάσης Τσώτος.

Δεν ήρθα εδώ για  να σας πω ότι τα κάναμε όλα τέλεια, είπε ο υφυπουργός ξεκινώντας την ομιλία του. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες τις Κυβέρνησης και τα αποτελέσματα σε διάφορους τομείς αλλά και όλα όσα πρέπει να γίνουν την επόμενη τετραετία.

Άνοιξαν μεγάλες επιχειρήσεις στο δήμο σας αλλά και σε όλη την Κορινθία και την Ελλάδα, ταυτόχρονα άνοιξαν και θέσεις εργασίας. Ως παραδείγματα έφερε το εργοστάσιοτης Pepsi, τη Landis, τη Fulcor και το εργοστάσιο της κάνναβης.

Αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό κατα 20% από το 2019, στα 780 ευρώ. Είναι η μεγαλύτερη αύξηση σε  μια κυβερνητική θητεία. Στόχος μας είναι την επόμενη τετραετία ο κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ και ο μέσος στα 1500 ευρώ!

Οι αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις είναι αποτέλεσμα του ρεκόρ επενδύσεων, του ρεκόρ εξαγωγών, του ρεκόρ τουριστικών επενδύσεων.

Επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  δεν έγινε καμμία μείωση των φόρων, εμείς μειώσαμε τους φόρους, τόνισε

Ο κ. Δήμας μίλησε για τις ψηφιακές συναλλαγές, τα αγροτικά ζητήματα, την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι βουλευτής προσπαθώ να είμαι οφέλιμος για την πατρίδα και χρήσιμος για τον τόπο μας. Αν θεωρείτε και σεις ότι είμαι οφέλιμος και χρήσιμος, ζητώ να με στηρίξετε στις εκλογές!, κατέληξε ο Χρίστος Δήμας

Κατόπιν δέχθηκε ερωτήσεις από τον κόσμο, ενώ το λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης εκφράζοντας δημόσια για ακόμα μια φορά τις ευχαριστίες του στον υφυπουργό, για την αμέριστη στήριξή του στο δήμο μας!

 

Χαρά Βαραβέρη